Следва

Ирина, Карин, Летисия - част от 7-те "джуджета" в приказния брой на 7 Hollywood

Кой какво си купи на премиерата на Isabel Marant за H&M снощи

В шикозната обстановка на чисто новия магазин на шведската верига на бул. "Витоша" 6 снощи...

Shopping преди 10 години

Всеки по нещо, бихме казали ние и няма да сме в грешната посока.
Сантра си купи клин с пайети - великолепен избор за стройната й фигура.
Теди Велинова - обемна черно-бяла жилетка.
Рут Колева - страхотно синьо двуредно палто.
И така нататък, и така нататък.

В шикозната обстановка на чисто новия магазин на шведската верига на бул. "Витоша" 6 снощи премира готината, не обемна, но точно в десетката на градската мода актуална дизайнерска колекция за гиганта - тази на свежата французойка Изабел Маран. Както поне от 3 месеца информираме, тази колаборация се очакваше с голям интерес точно поради факта, че за разлика от предишните дизайнерски имена, с които бранда реши да сътрудничи, този път залогът е точно върху супер носимата, супер френдли мода, за широк диапазон от възрасти, точно както и широк диапазон от натюрели.

Входът на мероприятието бе обезпечен от красивите твърди сребърни покани, които събраните на опашката пред магазина около 8 снощи стискаха като билет за рая.



Всички известни българи с малък, по-голям, силно подчертан или истеричен интерес към модата бяха на линия - от стилистите, които познаваме от делата им, сътворени върху фигурите на певци, музиканти, тв-водещи и прочие, до самите тв-водещи, музиканти, актьори.

Кремена Халваджиян, Лили Гергишанова, Огняна Чалбурова, Радостина Радичкова - Роди, Ека Бичинашвили, Рут, Сантра, Дивна, Орлин Павлов, Калин Врачански, Галена, Михаела Филева, VenZy, Алекс Раева, Вики Терзийска, Елена Петрова, Диана Любенова, DJ Мартен и съпругата му Джули, Мария Петрова, целият наш екип, превъзходно соанираните и гримирани домакини от Швеция, както и прекрасния български екип на компанията, и още много други приятно възбудени от повода и възможността да придобиеш добра мода на добра цена хора.

„Винаги е вълнуващо да се види колко много хора се интересуват от мода! Постоянно се стремим да предлагаме мода и качество на най-добри цени, но това, което ни предизвиква още повече, е да даваме вдъхновение. С този прекрасен нов магазин даваме възможност на клиентите да открият и изразят своя индивидуален стил. Нетърпеливи сме да изпълним, и дори да надхвърлим техните очаквания!“, сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България.



Седмият магазин на H&M в София е разположен на 3 етажа и общо 2 300 кв. м. Предлага най-актуалната мода за мъже, жени и деца, включително колекциите Ladies Trend, Everyday, Sport Ladies, H&M+, Divided, H&M Man и Small Kids. Магазинът ще бъде отворен за клиенти от понеделник до неделя, от 10 ч до 21.30 ч.


Алекс Раева

Иначе до този миг съжаляваме за бестселъра на колекцията - така разпознаваемите ала Маран боти с ресни, но те на практита бяха по чифт от номер и само най-сръчните ръце успяха да се доберат до заветните кутии. Адмирираме мъжката колекция от все сърце, а детските неща са просто фаворит!


Саня Борисова и Ники Илиев








Алина Попова


Диана Любенова, Кремена Халваджиян и Доминик Фантачино


Дивна


DJ Мартен


Елена Петрова


Галена


Хубен Хубенов и Слав


Ивайло Серафимов


Джули Лепоева


Катя Пенева


Михаела Венжи


Мона


Орлин и Калин


Rachel Row и DJ KiNK


Rachel Row и DJ KiNK


Рут и Сантра


Станимира Колева


Теди Велинова


Виктория Терзийска


Катя Пенева и Алина Попова



More Shopping