Следва

Thakoon пускат линия обувки

10-те най-добри модни моментa от сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест

Спиращата дъха церемония, разбира се, е в началото на нашия списък с най-добрите стилистични моменти около казването на заветното "Да!"...

All fashion преди 9 години

Седмицата преди сватбата и сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест определено успя да впечатли всички със забележителния си стил. Спиращата дъха церемония, разбира се, е в началото на нашия списък с най-добрите стилистични моменти около казването на заветното "Да!", но изключвайки самата нея, се спираме на още 10 любими модни момента, които ще споделим с теб малко по-надолу:

1. Невероятно сексапилната бяла рокля Maison Martin Margiela, с която Ким се появи на репетицията за сватбата във Версай, е определено личният ни фаворит. Прекрасно кореспондираща и допълваща тоалета на тогавашния й бъдещ съпруд Кание. (на снимката горе)

2. Сватбеният уикенд на Ким и Кание започна с много стил. Двамата влюбени и техните семейства отпразнуваха предстоящата сватба с разточителен обяд организиран от дизайнера Валентино Гаравани в неговия френски дом. Бъдещата булка носеше невероятна пеперудена рокля, а младоженецът тъмно син костюм и черна риза.



3. Ким не беше единствената, която сложи воалетка през уикенда. Сестрите Клоуи и Кендъл също се довериха на дантелените воали за тяхната бурлеска нощ, която си спретнаха в петък навън от Париж в известния кабаре клуб Crazy Horse.



4. Кание изненада Ким с изпълнение на Lana Del Rey на тяхната предварителна сватбена вечеря, а самата певица се качи на сцената в рокля с метален отблясък, която влиза веднага в днешната ни селекция. Не само, защото металът е най-силният тренд за предстоящия сезон, но и защото напълно отговаря на блясъка, към който младоженците се опитваха да се придържат по време на целия уикенд.
 


5. Роклите на Клоуи и Кендал, с които те се появиха на вечерята преди сватбата определено заслужават внимание. Готови сме да стиснем ръцете на Клоуи за нейния поръсен с пайети, дълъг до земята избор и на Кендал за изключителния начин, по който бе превърнала една обикновена копринена рокля в толкова елегантно творение.



6. В седмицата изпълнена с приготовления около големия ден, имаше и глътка въздух от целия блясък, с който Ким и Кание пръскаха всичко. Двамата бяха снимани докато хапват сладолед облечени съвсем небрежно, а на нас ни хареса спокойствието, което излъчваха бъдещите съпрузи, разхождайки се по Парижките улици в най-обикновени джинси.



7. И ако трябваше да дадем награда за най-стилна двойка от гостите присъстващи на сватбата, то тя щеше да отиде при супермодела Криси Тайген и певеца Джон Ледженд. Двамата запечатаха красивите си лица и демонстрираха любовта си във фотокабинката, която всички присъстващи на сватбата можеха да ползват.



8. Всичко в тази снимка е толкова прекрасно. От фона до сандалите. Да не пропуснем и самата Клоуи, която беше избрала да изглежда така по време на обяда в дома на Валентино.



9. Ние просто обичаме тази снимка на Кайли. Свежите цветя на фона на V-образно деколте и наистина безупречен грим стоят повече от чудесно.



10. Най-коментираните очила тази седмица със сигурност ще са тези на дизайнера на обувки Giuseppe Zanotti. Дори самата булка не успя да им устои и се снима с тях в фотокабинката по време на сватбата си.

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.