Следва

Специално лятно издание на Новините на Нова от 10 юни

Спечели двойна покана за концерта на CHAMBAO

Лятото на 2014-та започва с една любима дума – “CHAMBAO”!

Music преди 9 години

Лятото на 2014-та започва с една любима дума – “CHAMBAO”!
Любовта към юга ще зареди София на 6 юни в 20:00 часа зала 1 на НДК.

Само за няколко години испанската група CHAMBAO спечели сърцата на фенове по цял свят. Никой не крие в тайна рецептата на успеха, защото тя се усеща, веднага щом се докоснете до тези артисти, до вълшебната им музика. Тайната се нарича любов. Цялото творчество на CHAMBAO е заредено с любов към живота, към емоциите, човешките желания, слабости и силата да преодолееш и най-трудните моменти. Изразени в смесицата от стиловете фламенко, чил, джаз, етно и електронна музика, песните на испанците се превръщат в музика за всяка жадна за живот душа.

CHAMBAO очарова своята публика при всеки концерт. Самите музиканти споделят, че обожават да са на сцената. Най-вълнуващите им концерти са били в държавите с по-необуздана публика.

Всички ги обичат, именно заради този заряд, който носят и оставят след себе си. Сигурни сме, че и ти нямаш търпение да ги чуеш, затова ти предлагаме да участваш в нашата селекция на любими парчета на групата!

Ето какво се иска от теб, за да имаш възможност да спечелиш двойна покана за това прекрасно плажно парти, което ще се заформи в НДК.

Напиши ни в коментарната форма някоя от любимите си песни на CHAMBAO, като уловката е тя да не се повтаря с никоя казана преди това. Всекидневно ние ще подреждаме плейлист с парчетата, които ни споделяте, който ще наречем #SofiaLovesChambao и ще го публикуваме в You Tube, за да могат всички да му се наслаждават.

На 5 юни, само ден преди концерта, на случаен принцип ще изберем и този, който ще има възможността да се наслади на любимата испанска група.

Пожелаваме успех на всички!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected] и регистрирал се за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More Music