Следва

Мария Игнатова и Алекс Раева се разделят с мъжете си за лятото

42-градусова жега! Кармен Електра на страниците на Galore

Госпожа Електра е страхотевично секси, до степен, в която е повече от трудно...

People of art преди 9 години

От гостуването на прочутата с участието си в "Спасители на плажа" Кармен Електра на страниците на списание Galore, специализирано в темите за красотата, женствеността и сексапила, и по-конкретно в лятното му издание, разбираме, че американката с кръшно тяло и фотогенично лице вярва, че сваленият преди лягане грим е ключът към красотата.

Пак там, в редицата на тайните за хубост на 42-годишната Кармен фигурира и абсолютното предпазване от стрес!?

Хубавицата позира в разни натурални пози и в природна близост, с например, кокошки на двора, но като изключим спорната режисура на сесията, хубаво е да не сме зли и да признаем, че дамата изглежда добре.

В така близкия на това лято цял бански и на някои кадри с гладиаторски сандал, госпожа Електра е страхотевично секси, до степен, в която е повече от трудно да повярваме на признанията й пред изданието, че сред нощ често напада хладилника. На всичкото отгоре Кармен твърди, че винаги спи на включен телевизор, факт, за който нямаше да се сетим, гледайки някои от пасторалните пейзажи, в които е поставена в иначе любопитната сесия на колегите от Галор.














 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра