Следва

MFW: Дефилетата - Ports 1961 пролет/лято 2015

MFW: Дефилетата - DSquared2 пролет/лято 2015

Кожа, шорти във всякакви размери и дължини, скъсени топове и широки sweatshirts се редуваха геометрично в color blocked ансамбли на жълто, синьо, розово, зелено, люляково и червено...

All fashion преди 9 години

Преобладаващо изчистени кройки, графични принтове в наситени сладки цветове и не една, а безброй интерпретирани визии на модерната жена, до една изкусно изрисувани от Dean и Dan Caten, в един цветна и синхронизирана колекция.

Кожа, шорти във всякакви размери и дължини, скъсени топове и широки sweatshirts се редуваха геометрично в color blocked ансамбли на жълто, синьо, розово, зелено, люляково и червено. Металическият отблясък и изобилето от отразяващи светлината пайети, поставиха женствеността като любопитен акцент на точно желаните места. Безспорно, най-силните моменти от ревюто бяха тези, съчетаващи златни и елегантни елемени с привидно най-момчешките такива, присъстващи в колекцията. Неизменният Dsquared2 елемент на изненадата и този път, макар и очакван, успя да предизвика бурно възхищение, като се появи на подиоума под формата на пера. Обемни, леко крещящи и напълно комплиментиращи буйният талант на дуото създатели на бранда, нескромните визии завладяха с отличаващ се характер и свежо младежко настроение.

More All fashion