Следва

Цяло лято КРАСОТА - как и с кои продукти да бъдем блестящи. Част 2

10 причини да станеш SAVIO фен!

Той е от онези кремове, за които ти се иска някой да ти беше казал по-рано...

Hair преди 8 години

Той е от онези кремове, за които ти се иска някой да ти беше казал по-рано.
Много по-рано.

Защо? Ето десет причини на първо четене, макар че има и още:

1. Мечтан, универсален продукт, за всеки тип кожа, еднакво подходящ за сутрин и вечер. Двамата сте поне за месец, сами, без нужда от каквото и да е друго върху кожата.

2. Бял и млечен, нежен като допир на детска длан;

3. С аромат на деликатен лукс и здраве;

4. Уникално богат на алое вера, основа на всички продукти от марката. Алоето е кралицата на лечебните билки с над 100 лечебни съставки и едно от най-полезните растения в необятната природа.

5. Съдържа и щедро количество маслиново масло, плюс пшеница и редица полезни билки, продукт на органично земеделие, събирани ръчно и му личи при всяко посягане към икономичната опаковка.

6. Невероятно бързо попива в кожата и подкожните тъкани. Усещането е като за успешно удовлетворена жажда. Кожата се усмихва.

7. Харесваме всичко италианско, а SAVIO е роден в Италия, в „Лаборатория Natura & Benessere", известна с това, че ползва без замисляне най-новите постижения в биотехнологиите. Фирмата има репутацията на постижения с изключителни качества, и оттук - една от най-висококачествените натурални козметики в света. Производителят е сертифициран съгласно UNI EM ISO 9001, има и престижния сертификат на ECOGRUPPO ITALIA.

8. SAVIO е специален, защото действа по естествен начин, като овлажнява кожата, защитава я от слънце, вятър и бактериални инфекции и я запазва мека и нежна.

9. Съдържа скъпоценен 100% натурален пчелен клей с доказани антибактериални, противогъбични, противоплесенни и противовирусни свойства.

10. Прави кожата кадифена. Буквално.

11. Достоен е за приказен сюжет - само няколко дни след старта с универсалния дневен и нощен крем на SAVIO онова омразно място, вляво от носа, спря да червенее. Лишеят изчезна. Мога да си позволя да ходя без грим, защото нямам какво да крия.

Опс, станаха 11 причините, тази, последната, се изплъзна от устата на Миглена, повече от лична.

Между другото има и още, но ще си запазим удоволствието да ги разкажем в следващ материал, като само ще добавим като точка 12 - намираме SAVIO в малък кокетен магазин на Раковски 151, до цветарския магазин на ъгъла. Няма начин да не минеш оттам...

Лесно можете да си осигурите Дневен & Нощен крем за лице SAVIO с Алое Вера 50мл, за по-малко от 35лв и да се насладите на истински вълшебните му свойства.

И още веднъж на: "Г. С. Раковски 151"/ Магазин BOMB, Приятелят на натуралната козметика!

More Hair