Следва

Balmain х H&M има аромат. Парфюмът влиза в магазините утре, 3 декември

От личен опит - 9 причини да се доверим на Aloe Vera Rescue Gel

Straight from the heart си признаваме, че до преди година почти нищо не бяхме чували за Алое Вера. Освен името му и че има там някакви "вълшебни" свойства...

Body преди 8 години

Straight from the heart си признаваме, че до преди година почти нищо не знаехме за чудото Алое Вера. Освен името му и че има много полезни свойства. И толкова. Докато не се запознахме с натуралната козметика на SAVIO, която е изградена на основата на Алое Вера. Пробвахме първо крем - комбиниран дневен и нощен. После сменихме шампоана и душ гела си. И така, постепенно, се доверихме напълно на натуралната козметика и честно казано към момента, често се питаме, какво сме слагали на кожата си преди това. Затова и не спираме да се хвалим на приятелки с гамата от продукти, на които се доверяваме. И се случва съвсем спонтанно, както когато си намерим нов любим парфюм и искаме всички да знаят. Да живеят натуралните продукти, които съдържат екстракт от Алое Вера.



В този конкретен момент обаче се намираме в сърцето на студения сезон, честичко сме във фитнеса, защото няма как навън, а за тонус и чудесна форма /без драми покрай стотиците калории около празниците/ превръщаме в тотална необходимост един различен продукт на SAVIO - Aloe Vera Rescue Gel, принцът на бял кон, който да ни се притече на помощ. Или иначе казано, да свърши работата на масажиста, като ни спаси от болките в десния прасец, защото да се научим да правим правилно клякане с двукилограмови гирички се оказа по-непредсказуемо от очакваното. И сега споделяме своите точно девет причини, които ни направиха фен на този продукт на мига, в който болката в крака изчезна:

1. Спря да ни боли. Челната позиция е факт!

2. Ефектът на гела е продължителен.

3. След три дни се върнахме в залата, без да се безпокоим за натоварванията нататък. Само станахме по-внимателни при изпълнението на упражненията.

4. Разбрахме, че помага и в начална форма на настинка. А изобщо не ни се боледува.

5. Ароматът му е изключително свеж и приятен. За разлика от други гелове, които сме пробвали. И които сме се осмелявали да намажем върху себе си само вечер. Спейки в единично легло. 



6. Направен е от 100 % натурални продукти. И не е тестван върху животни. Още адмирации!

7. Има благотворен ефект върху кожата ни, освен че премахва болката. Прави я по-мека и гладка.

8. Препоръчваме го на приятелка. Винаги е супер, като имаме повод да се изфукаме с нещо ново. Момичетата обичат да се хвалят със своите находки.

9. Споделяме го с половинката. Тази точка не сме наясно съвсем къде да я сложим в списъка. Но колко ни е благодарен само за магичното докосване...
 



Вълшебния ни елексир за болки в мускулите се намира ето тук.

More Body