Следва

Дизайн за вдъхновение: Елегантно! Така го обичаме на Коледа

Si - няма как да му откажеш

Si - няма как да му откажеш...

All About Life преди 8 години

Преди две години Armani лансира "ода за всички съвременни жени": парфюма Si. 
Si е посветен на жената, в образа на която се съчетават грация, сила и независим дух. Тя е харизматична, успешна и достатъчно умна, за да е вярна на себе си. 

С връхните нотки на касис, фрезия и роза и основни ванилия, пачули и топли дървесни нотки сме себе си повече отвсякога. Този вълшебен аромат идва предколедно, за да се смеси с вашия аромат на хубави и успешни жени, оставящи зад себе си една уверена, чувствана, силна година, за да посрещнат една още по-добра. Si!   Si!   Si!  

И защото ни е празнично, хубаво и вдъхновяващо, поставяме условието така:

Помните експериментът, който си направихме с помощта на визажистите от Giorgio Armani Beauty, всъщност дори два експеримента: В единия помолихме специалистите на топ-марката да ни подготвят за едно приятно, почти ежедневно, но не съвсем, предколедно настроение, в топли и нежни тонове, леко незабележимо, но все пак достатъчно приятно, за да е празнично. Във втория желанието ни беше по-наситено купонджийско, с две идеи по подчертано, с три идеи по-дръзко. Очарователният опит, който преживяхме, препоръчваме на всички, а междувременно се връщаме на нашето условие:      
 
Коя от двете визии за грим, които показахме, е повече вашата - по-пастелната и натурална, с намек за естественост и непринудена ежедневност, или по-силната, подчертана и секси, готова за лудо парти до зори? И ни кажете защо.  



Тъй като вярваме, че правилният грим в точния момент отваря и железни врати, споделета нашата страст предпразнично и гласувайте кой от двата ви допада и приляга повече и при какви поводи бихте заложили на него до 17 декември 2015-та вкл.

Наградата? Три парфюма Si от Giorgio Armani!!! Фантастични, женствени, опияняващи! Отговорите - на познатия мейл: [email protected].
 


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.
Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

Анкета

Коя от двете визии избираш?

More All About Life