Следва

Trend report: На четири очи с бомбър якето

Денят, в който срещам любовта... под звездите

Любовта е небе, сияйно небе, обсипано с милиарди звезди.

All fashion преди 8 години

Вълнението преди първата среща не може да се опише с думи, а със сърцетупи. Силата на този момент се доближава до интензитета на сътворението, на Големия сблъсък, до Божественото начало... В тези първи моменти пеперудите се борят за въздух в стомаха на всеки, който се осмели да отвори сърцето си. И когато то затупти в любовния ритъм на безвремието, идва големият въпрос – какво да облека? А после и още по-ужасният – къде да излезем?
В месеца на любовта View Sofia, Avon, Елена и Венета идват на помощ като събират 4 двойки на 4 перфектни локации за първа среща или отпразнуване на Свети Валентин и много, ама много пеперуди, въздишки и споделени погледи.

Идеята за втората вълнуваща дестинация този път е на Елена, която е част от The Blonde Stars Blog и освен да брои звезди, разбира и от мода и има усет към детайла. Известната блогърка сподели с нас къде би могла да срещне голяма любов - в Обсерваторията, и как си представя този бляскав момент. Там, под звездите, нашите герои улавят първите трепети на любовта. Тя е със звезден грим Avon, а червилото - True Colour Perfectly Matte, създадено за целувки и е повече от перфектното, за да бъдат устните й запомнени завинаги. Реализацията и организацията са на View Sofia.

Любовта е небе, сияйно небе, обсипано с милиарди звезди. Но на безкрайния вселенския фон свети една ярка звезда, моята звезда – Той! В тъмното светлината му е още по-примамлива и категорична и не бих могла да я сбъркам с никоя друга – Той свети със своя собствена светлина, не с отразена. Не бих могла да сбъркам щастието в очите му, когато ме погледне, чак къдриците ми започват да се кикотят. Не бих могла да сбъркам и устните му в тъмното... Оххх, устните му – губя се в безкрайния им овал, а мекотата им ме разлюлява и вцепенява едновременно. Когато ме целуна всичко спря – времето, сърцето ми и дори звездите спряха да падат. Във Вселената останахме само аз и Той, единствената моя звезда. И защо му трябваше да ме води на първа среща под звездите, но не под открито небе, а в Обсерваторията... Заради това му решение съм обречена да го обичам завинаги.

Не ме предупреди точно къде отиваме, но се радвам, че се облякох подобаващо за повода. Трябваше да блестя като звездата, която кръсти на мен. Бях с мекото и топличко палто - като кожата му, и бяло, като безкрайния наниз в усмивката му. Какво като бях по дънки, отново бих избрала тях, дори и да знаех къде ще ме води. Небражна и рошава, точно като темперамента му, така си се представях на първата ни среща и точно такава бях. И влюбена, Боже, колко съм влюбена. Като ме притисна в прегръдката си, за да ми покаже Млечния път, чак черният кожен клъч в ръцете ми издаде звук на задоволство... Цялото ми същество се разтрепери. Ох, дали е забелязал как треперят устните ми, когато се загледа в тях. Добре че винаги слагам от любимия си цвят, онзи който освен увереност, съдържа в нюансите си сила, много любов и диви малини - Splendidly Fuschia на True Colour Perfectly Matte от Avon. Моят спасител, моят най-нежен бранител, рицарят на устните ми, който никога не ме предава. За разлика от очите - не могат да спрат да греят, когато гледат в него.

Очите ми ожадняват от страст, а ръцете ми от желание да го прегърна силно и да му кажа колко много го обичам. Пресъхвам от желание да ме сграбчи, да впие устни в моите, за да се върна към живота. Нямам нужда от нищо друго, за да съществувам – само от него и устните му. Чух го да казва, че моите са сладки и сочни, побрали в извивките си милиони Вселени и неговата малка туптяща от любов душа. Боже, дали е възможно да съм толкова влюбена? Добре че ме заведе да погледаме звездите - единствено безкраят им е съпоставим с чувствата, които събуди тази вечер в мен. След първата ни целувка във Вселена останахме само аз, той и устните ни...

Устни: Avon, True Color Perfectly Matte, цвят Splendidly Fuschia
Палто: Karen Millen
Пуловер: Karen Millen
Дънки: Stefanel
Клъч Karen: Millen
Обувки: Karen Millen

Модели: Невена@Ivet Fashion и Жак@Ivet Fashion
Грим: Алина Манова, професионален гримьор на Avon България
Коса; Vogue Vision Митко Дамов за View Sofia
Стайлинг: ViewSofia / Габриела Желева
Фотограф: ViewSofia / Александър Михайлов

В следващата история Той и Тя ще сложат всичко на масата - китарата, виното и любовта. А помните ли първата среща на ледената пързалка - деня, в който ледът се топеше от любов?

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.