Следва

5 коктейла, които смело можеш да пиеш на празен стомах

Седмичен ХОРОСКОП: 8 - 14 февруари

Втората седмица на февруари ще премине под знака на любовта, хармонията и разбирателството. В понеделник, 8...

Astro преди 8 години

Астрологична прогноза за 08-14.02.

Втората седмица на февруари ще премине под знака на любовта, хармонията и разбирателството. В понеделник, 8 февруари ще посрещнем китайската Нова 2016 г., а в края на периода, ще отбележим празника на влюбените - Свети Валентин. Така че, тази седмица ще трябва да отделим повече време за своите близки.
Най-активен и позитивен ден ще бъде неделя. Първо, Меркурий преминава в знака на Водолея, правейки мисленето на хората по-открито и изобретателно (в добрия смисъл). На второ място, благоприятният аспект между Марс и Юпитер ще открие възможности за нарастване на съзнателната, но не агресивна, обществена активност. Съответно, неделя ще бъде подходящ ден за провеждане на масови официални събития, форуми и широко обсъждане на законодателни инициативи и реформи, произтичащи от ръководството.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Втората седмица на февруари ще застави Овните да укротят своя нрав и да се вземат в ръце. Всеки конфликт през този период може да доведе до неприятни последици. С нужната дисциплина лесно ще можеш да преминеш кризата. Сегашните запознанства ще те мамят с вълнуващия свят на флирта и изкушенията, но не разчитай на дълго щастие в новата любов, не забравяй това, особено ако си семеен.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Средата на февруари ще донесе на представителите на знака Телец късмет във всички сфери на живота, но най-вече в областта на финансите. Винаги ще успяваш да се озоваваш на точното място, в нужното време. Едно условие има, за да не прогониш късмета, амбициите ти не трябва да бъдат твърде големи. А в личния живот е необходимо да се потрудиш, за да запазиш отношенията си с любимия човек. Прекарвай повече време с втората си половинка.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Близнаците ще се потопят в работата си. Ще трябва да положат доста усилия, за да запазят добрите си отношения с колеги и началници, но в крайна сметка усилията им ще бъдат възнаградени. Близнаците, които се чувстват уморени от студените отношения в семейството, не трябва да преследват краткотрайния блясък на мимолетното щастие. Твоята половинка жадува за романтика, защо да не направиш първата стъпка и да не ѝ подариш малко нежност?

РАК 22.06 – 23.07

През втората седмица на февруари Раците, ще се стремят към промени. Независимо дали става дума за промяна в местожителството, работата, професията или брака, твоето начинание ще бъде успешно, макар и не точно така, както си го планирал. През този период, можеш да изпъкнеш във всяка компания, способен си да заразиш с оптимизъм дори закостенелия скептик, но въпреки това ще те глождят съмнения. Само не се поддавай на съмнения, сега небесата ще те подкрепят!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През тази седмица в живота на Лъвовете, потопени в сивотата на ежедневието или в серия от малки неприятности, ще усетят и нещо добро. Дългоочаквано щастие в любовта, повишение в работата или успешна придобивка, ще помогнат на Лъвовете да изправят гръб и да си възвърнат самочувствието. В личните отношения Лъвовете трябва да престанат да изискват и да започнат да дават, а свободните представители на този знак ги очаква романтично приключение.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Хороскопът съветва представителите на знака Дева да държат очите си отворени, за да не пропуснат изумителните шансове, които Съдбата може да им поднесе през тази седмица. Не забравяй, че освен работата, има много други неща, които също се нуждаят от твоето внимание. Не приемай обидите и грубото отношение лично, доброто чувство за хумор ще ти помогне да преодолееш всички проблеми в живота, без да губиш в същото време голяма част от нервните си клетки.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Везните, окрилени от успехи в кариерата, ще се потопят в работата си, в резултат на което мнозина може да се претоварят, застрашавайки не само личния си живот, но и здравето си. Не отлагай повече посещението при лекар, жизнените ти сили се нуждаят от подкрепа. В отношенията с близки и приятели ще намираш спокойствие и разбиране, не вярвай сляпо на думите на нови познати и на непотвърдени факти. Както се казва, проверката е висша форма на доверие.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Очаква те прилично възнаграждение за работата ти. Ще постигнеш много цели с лекота. На работното място те ценят и уважават. Само разсеяността може да ти попречи да се съсредоточиш върху работата си, но това ще премине веднага след като си отпочинеш. През уикенда са възможни интересни срещи и разходки на открито в приятна компания.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Началото на седмицата ще бъде благоприятен период за личните отношения. Съществува опасност сега да бъдеш прекалено доверчив. В този момент всяка измама може да ти донесе големи разочарования. Хороскопът те съветва да си бдителен, дори ако имаш доверие на своя събеседник. През втората половина на седмицата се постарай да общуваш повече със своите близки приятели, защото именно с тях ще намериш общи теми за разговор, докато общуването с непознати може да доведе до спорове и конфликти.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Прагматичните Козирози трябва да са готови за изненади, които през тази седмица ще бъдат в изобилие. Сега си истински носител на вируса на оптимизма, с който можеш да заразиш всички около теб. Няма да губиш положителната си нагласа, дори въпреки необходимостта да работиш усилено, което ще се отрази положително върху портфейла ти. В личния си живот не очаквай фонтан от страсти, сега той прилича по-скоро на тънка струйка, бавно изпълваща чашата на любовта.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

За Водолеите тази седмица ще бъде време за помирение и връщане на дългове. Не взимай радикални решения, освен ако е абсолютно необходимо. Според хороскопа, сега си си на мястото, където промяната на сферата на дейност може само да подкопае твоята позиция. Освен това новите запознанства ще ти помогнат не само да постигнеш успех в бизнеса, но също така ще откриеш сходни интереси. В личния живот ще имаш възможност да преодолееш дългогодишни кавги и да съживиш любов, започнала да угасва в суматохата на ежедневните проблеми.

РИБИ 20.02 – 20.03

През тази седмица, за представителите на знака Риби, ще започне много противоречив период. Като цяло нещата ще вървят в нормален режим, но това крехко равновесие може лесно да се разклати. Бъди педантичен по отношение на финансовите въпроси, въздържай се от заеми и кредити. В противен случай, финансовите затруднения могат да доведат до семейни скандали. С пълна увереност може да разчиташ единствено на себе си. В никакъв случай не губи самообладание.

More Astro