Следва

Just Like "Керъл". Или как да се облечем като във филма

Комбинезон: Уютен, топъл, шоколадов

Експериментатор скоро шопинг настроение в нашата редакция е константно и затова днес решаваме да се поразровим дълбоко в гардероба, за да сглобим един добър аутфит в дълбоки красиви зимни тонове...

All fashion преди 8 години

Експериментатор скоро шопинг настроение в нашата редакция е константно и затова днес решаваме да се поразровим дълбоко в гардероба, за да сглобим един добър аутфит в дълбоки красиви зимни тонове. Топъл шоколад, бургундско, бежово и сиво-лилаво, които, като по случайност, подхождат и на темата на любовта, към която се съсредоточаваме този месец.

Уютен, топъл и стилово издържан, комбинезонът включва пухкава миди рокля, една ефирна туника като топ, шоколадово палто и разкошен обемист шал, който намятаме като пончо. Получаваме приятен ансамбъл в приятно допълващи се тонове, способен да ни прекара с лекота и през най-мрачния ден. Като за финал грабваме чифт стилето с невисок ток и деколте, силно наподобяващо тренди glove силуета.

Шал от ViewSofia Shop
Палто от ViewSofia Shop
Рокля от ViewSofia Shop
Туника от ViewSofia Shop
Обувки от ViewSofia Shop


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.