Следва

Всички носят: Мега дълги панталони

Men's Exhibit: 10 фешън находки от Мъжката седмица на модата в Ню Йорк, които да носиш веднага

Хей, момчета, не е необходимо да чакате...

All fashion преди 8 години

Хей, момчета, не е необходимо да чакате!
Представяме ви 10 находки от модните ревюта есен-зима 2016, които можете да интерпретирате веднага.

Последната от четирите Седмици на мъжката мода – тази в Ню Йорк, завърши. И макар всички показани модели да бяха предназначени за сезон есен-зима 2016, ние не виждаме причина да чакате толкова време, а ви предлагаме да се възползвате на секундата от тях.

на снимкта горе: Raf Simons

„Да“ на скини шаловете

Едва ли всяка „мини-тенденция” е функционална при мъжете. Но пък тънкият шал на мъжката шия изглежда много секси. Да не кажем уникално. Особено във версията на Ким Джонс за Louis Vuitton.


J.W. Anderson


Louis Vuitton


Louis Vuitton

Всичко в панталоните

Всичко, всичко и... Да, всичко! От топлите якета до спортните сака. Първо, защото е топло, и второ – е красиво. Макар с второто не всеки ще се съгласи, но първата точка взима превес. Така че този мъничък моден лайфхак ще ви е от полза. В Това е сигурен и Gosha Rubchinskiy.


Gosha Rubchinskiy

Широко, още по-широко

Избирайте много широки панталони и ще сте право в целта. Повече никакви скини, нищо прилепнало и стягащо. Широките панталони са най-добрият избор. И не просто широки, а направо като парашути. Нали така, Dior Homme?


Dior Homme


Dries Van Noten


Giorgio Armani


Etro

Все още ли ги подгъвате?

През зимата, да подгъват панталоните си, продължават само най-отчаяните. Така че този съвет, може би не е от най-смислените, защото мъжете не сте от тях, нали? Но, дългите панталони, не кубинките, падащи меко на пода на меки плисета – това е особен шик. Kenzo знаят това.


Dries Van Noten


Kenzo


Giorgio Armani


Dior Homme


Kenzo


Maison Margiela

Изобщо, колкото повече обем, толкова по-добре

Мечо Пух тук би извикал: „Дааа, колкото повече, толкова повече!“ И би бил прав. Модното правило с прекалено съмнителна репутация се завърна отново. Така че, ако обичате развлечени пуловери, може дори проядени от молци, като при Raf Simons, и „сака-палатки”, знайте, че вашият ден настъпи.


Prada


Raf Simons


Dior Homme


Gosha Rubchinskiy


Raf Simons

Не се притеснявайте от мохера

И изобщо от всичко космато: нека не ви плашат меките пуловери, дори в пастелни цветове, плюшените бомбери и космати кожени чанти. Защото през зимата ни се иска не да си играем на суровият мачо (поне не постоянно), а да се стоплим под одеялото. Не е ли уютно? J.W. Anderson мисли, че е.


Dolce & Gabbana


Ann Demeulemeester


J.W. Anderson


Dries Van Noten


Versace 

Какво му е на домашното облекло?

В дамската мода пижамите и ризите, които обличаме за навън, отдавна са се превърнали в норма. Но в мъжката, в този план, продължава да цари консерватизма. Ако на вас мъжете, в качеството на ролеви модел, не ви подхожда Марк Джейкъбс, който направо е влюбен в пижамите, спомнете си за Хичкок и за неговия герой от „Прозорец към двора“. Той, наистина, не излизаше от дома си, но пък изглеждаше идеално в „тоалета“ си. Така че, равнявайте се по класиката в киното и обърнeте внимание на последната колекция на Fendi.


Valentino


Dolce & Gabbana


Fendi


Gucci


Louis Vuitton

Спомнете си за тирантите

Съвсем не се заблуждавайте, че те се превърнаха в главен герой на Седмицата на модата. Но пък всяка тяхна поява се помни дълго, особено ако идва от Giorgio Armani. Все пак, тирантите притежават особено и завършено очарование – и това е ирония само наполовина.


Giorgio Armani


Gosha Rubchinskiy

Игра на каубои

Всеки възрастен, независимо от пола, в душата е малко или много дете. И макар отдавана да сме излезли от детската възраст, в която съвсем естествено можем да се облечем в блузки на божи кравички, сиви вълци или усмихнати човечета, душата понякога моли за празник. Не може да чакаме Хелоуин, нали? Така че е весело да си спретнем една игра на каубои или шерифи, а и се вижда, че тези образи вече са официално разрешени, поне що се отнася до мъжкото царство и това на Dolce & Gabbana.


Gucci


Dolce & Gabbana


Dolce & Gabbana


Philipp Plein

Не пренебрегвайте аксесоарите за коса

Да ходите без шапка и да не се грижите за здравето си, е грешен тон. Не пренебрегвайте аксесоарите за коса – това послание постоянно се опитват да ни го подарят не един и двама дизайнери. Моряшката шапка Prada едва ли ще спаси ушите ви от замръзване, но пък на плетените, ушати Gucci предложения – може да се разчита.


Michael Kors


Dior Homme


Prada
 

More All fashion