Следва

Гуинет Полтроу се отрече от младостта си

C-block се включват отново в „Обичам 90-те“

Промо билети за Св. Валентин ще изненадат почитателите на музиката от 90-те...

Music преди 8 години

C-Block се завръщат отново в 5тото юбилейно издание на концерта "Обичам 90-те". Изпълнителите на "Time is Ticking Away" бяха на върха на класацията Топ 100 на 90-те на Радио ENERGY, както и на второ място в гласуването сред феновете на музиката от изминалото десетилетие за желан гост-изпълнител с над 3000 гласа. C-Block ще се качат за трети път на сцената на деветдесетарското парти в компанията на La Bouche и Fun Factory. Организаторите от Коко Ейджънси и Радио ENERGY готвят и други гост-изпълнители. Събитието ще се проведе на 11 юни 2016 г. в София.



В месеца на любовта Коко Ейджънси са подготвили и специални изненади за почитателите на 90-те - промоционален билет за двама за концерта, както и игра на територията на The Mall. Влюбените ще могат да изненадат половинката си с двоен билет на цена от 60 лв. за стандартен билет и 100 лв. за ВИП билет. Празничните билети ще са в продажба в мрежата на Eventim и Ticketlogic от 5-ти до 14-ти февруари.

Посетителите на The Mall пък ще могат да нарисуват на Стената на Любовта авторска Валентинка за своята половинка в периода 12-14 февруари. Петима ще получат двойни билети за "Обичам 90-те".



Единичните промоционални билети от 35 лв. са ограничен брой. Все още могат да се закупят и ВИП единични билети от 60 лв. онлайн на Eventim.bg, или магазинната им мрежа. След изчерпване на промоционалния тираж, билетите ще се продават на цени от 45 и 55 лв и 65 лв, а ВИП билетите - 70 лв.

Тазгодишното издание ще бъде едно от най-мащабните, чествайки петата годишнина от старта на деветдесетарската вълна в България. Още с първото издание на "Обичам 90-те" организаторите спечелиха родната публика с уникалния по рода си формат и възможността да срещнат любими евроденс и хип-хоп звезди от 90-те.

More Music