Следва

The Positive Energy Of The City: Кристина

Семейният цирк Кардашиян отново се събра!

Семейният цирк Кардашиян отново се събра!

All fashion преди 8 години

Представянето на третата колекция на Кание Уест, по време на седмицата на модата в Ню Йорк, бе удобен момент целият клан Кардашиян да се събере на едно място и да покаже на тия хора как се прави цирк!

Макар публиката да бе разнолика и да пръскаше по шевовете Madison Square Gardenр отдалече се набиха на очи Клои, Ким и Кортни Кардашиян, Кендал, Кайли, Крис и Кейтлин Дженър и малката Норт Уест, разбира се. Облечени с новата трета колекция на Кание Уест, нежната част от семейство му приличаха по-скоро на пернати напудрени големи птици, отколкото на стилни дами, дошли да гледат висша мода. Накъсани и раздърпани памучни рокли тип поло, много камъни и пухкави бели и розови палта красяха и без това едрите тела на жените Кардашиян. По-назад не мина дори и малката Норт Уест, която освен бляскави аксесоари също бе изцяло в тон с дрескода на вечерта - бяло. Специално за повода Ким Кардашиян отново бе променила цвета на косата си и от черна бе преминава в платинено руса. 


Вечерта нямаше да е същата ако всички Кардашиян не позираха с часове пред събралите се фотографи и от километри личеше, че бяха дошли не просто да уважат фешън шоуто на Кание, но и да станат част от седмицата на модата като покажат на какво е способен семейният цирк!

More All fashion