Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 15.2 – 21.2

Ако светът е маса - бъди гурме!

Признаваме – обичаме да похапваме вкусотии, но освен да са гурме, обичаме храната и да е здравословна и добре приготвена.

All About Life преди 8 години

Признаваме – обичаме да похапваме вкусотии, но освен да са гурме, обичаме храната и да е здравословна и добре приготвена. Ето защо не можем да не споделим с теб някои технологични новости в кулинарията, които освен че ще облекчат работата ти в кухнята, но и ще зарадват теб и хората които обичаш с уникални и разнообразни ястия и деликатеси приготвени на пара.

Става дума за най-новите парови фурни на Electrolux – CombiSteam! Фактът че притежават три режима на готвене: само пара (100% пара), само конвекция (нагряване като при обикновените фурни) и пара + нагряване в различно съотношение, в зависимост от храната, която готвим, гарантира по-добри резултати, отколкото при чисто конвенционалните фурни. Докато топлината прави хрупкави, златисти корички върху печеното или върху рулата, парата заключва във вътрешността естествените сокове и полезни съставки на храната, за неповторим аромат и вкус. Ммммм, огладняхме зверски!


Освен че ни предлагат готвене на пара, което е един от най-старите и нежни начини за обработване и приготвяне на храна, фурните CombiSteam идват и с нови кулинарни възможности с функцията SousVide – готвене под вакуум, за запазване на вкусовете и соковете на ястието в предварително херметизиран плик. Този начин на обработване на храна на ниска температура и пара запазва всичките и качества и гарантира най-апетитните ястия, излезли като от професионален конвектомат за готвене.


И не на последно място – не само, че ще приготвиш храната по неповторим начин, програмите за почистване с пара осигуряват един естествен и безопасен процес на самопочистване на фурната, без намесата на химикали и досадно търкане. Точно така - фурните се самопочистват! И това ако не е кеф?!


Бонус!
Да, ако закупиш фурна CombiSteam, освен верен помощник в кухнята, ще получиш и бонус книга „Тайната съставка“ – кулинарен гид за готвене на ястия на пара, издание на Electrolux. Изданието съдържа не само рецепти, но и полезна информация за качествата на храните, които купуваме и начина на обработването им.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.