Следва

Студио 723 за женската страна на ръцете

15 години работа с коса

Явно петнадесет години стигат. За да станеш много добър професионалист. За да имаш възможно най-добрите...

Beauty News преди 14 години

Явно петнадесет години стигат. За да станеш много добър професионалист. За да имаш възможно най-добрите партньори. За да имаш избор и той винаги да се оказва най-добрият.

Явно стигат, ако си професионален коафьор с 15 години зашеметяваща творческа кариера. Споделяш опит и знания с едни от най-добрите в бранша на световно ниво. А в България те подкрепят едни от най-красивите и влиятелни дами. Защото и ти ги обичаш.

И така. Митко Дамов чества 15 годишен юбилей. Hilton, 20 часът. Феерия от коси, музика, конфети и двама блестящи коафьори - Митко Дамов по левия фланг, Стефан Галиен, арт директор на LA BIOSTETHIQUE Paris, приковаваше погледи върху острието на ножицата си, в дясно.



Цветелина Бориславова, Траянка Орфанидо, Емануела Шкодрева, музата на Митко Дамов - Биляна Петринска и много други, до една с перфектна визия, се насладиха на спектакъла. И избираха форми и цветове за новия сезон измежду четирите основни тенденции. Модерни, меки, нахранени коси.



Сълза на удовлетворение и щастие проблесна с последната минута, провокирана от силни емоции и изпълнението на Happy Birthday лично и наживо от примата Камелия Тодорова.



Митко Дамов и Vogue Vision Group са с адрес гр. София, пл. Славейков 1В.
 

More Beauty News