Следва

Кои са и как изглеждат 28-те претендента за нов английски крал?

Нов член в семейството на Меган, Хари и Арчи is coming...

В деня на обичта... 

Celebrities преди 3 години

Меган Маркъл и принц Хари очакват второ дете! Новината е официално обявена вчера, на 14-ти февруари, съвсем символно. Говорител казва пред People: "Можем да потвърдим, че Арчи ще бъде батко. Херцогът и херцогинята на Съсекс са повече от щастливи, че очакват второто си дете."

Двойката съобщава новината с ексклузивна черно-бяла снимка, направена на iPad, благодарение техния приятел и фотограф Мисан Хариман. На снимката Меган се е излегнала удобно, облечена в бяла рокля Carolina Herrera, a Хари e бос, усмихнат и нежно галещ косите й. "Мег, бях там, на вашата сватба, и станах свидетел на началото на вашата любовна история и, приятели мои, за мен е чест да я хвана този момент, в който семейството ви нараства“, написа Хариман в Инстаграм.

Щастливата новина следва разтърсващото признание, което Маркъл направи през ноември, а именно, че е претърпяла спонтанен аборт през юли. "В болката от загубата си, съпругът ми и аз открихме, че в стая от 100 жени 10 до 20 от тях са страдали от спонтанен аборт“, пише Маркъл. "И въпреки зашеметяващата универсалност на тази болка, разговорът остава табу, пропит с (неоправдан) срам и продължаващ като цикъл на самотен траур.“

И все пак настоящето на семейството изглежда красиво, щастливо и светло... естествено - пожелаваме любов! 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.