Мъже в черно: Татуистът Емил и картините му с игла и мастило

Никога не пропускаш да погледаш още малко татуираните им тела. Колкото и да събличат от дрехите си...

Никога не пропускаш да погледаш още малко татуираните им тела. Колкото и да събличат от дрехите си, винаги крият по някой нов образ, символ или име на любима в ръкава си. Тръгват от една хрумка, правят го заради определени принципи или просто са влюбени в идеята, че да нарисуваш тялото си по свой образ и подобие е висша форма на свобода. Те са мъже в черно.

И са ни интересни не само защото е много секси да си татуиран от горе до долу, а защото зад триглавия дракон, ангела или гигантските заплетени символи се крият лични преживявания, истории за смутни времена и какви ли не щуротии. Представяме ти новата ни поредица интервюта, а ето го и стартовият ни гост:

Емил е татуист, при това един от първите в София. Признат е за занаята си, и, разбира се, самият той е татуиран. Отиваме до студиото му на Парчевич 55, за да го попитаме за работата му и за рисунките по собственото му тяло.

Коментари: 4

V
vichoni (2015/03/16 / 21:56)
Емил Сапаревски е ВЕЛИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S
slow_grow (2013/05/24 / 10:38)
Художникът е МИХАЛИС Гарудис, не Михаил....
P
polyy (2012/05/07 / 16:10)
Може ли някой да ми каже къде е студиото на емил?? Много ви моля...много искам татуировка, но мама се съгласи само при него!! Моля ви кажете ми.... Благодаря ви !! <3
A
AVA (2011/07/27 / 11:05)
Viewsofia, тази седмица ВСЕКИ ден ме изненадвате изключително приятно! Поредното интересно интервю. Като фен на татуировките (имам три) съм добре запозната с работата на Емо и не е пресилено да се твърди, че е един от най-добрите. Добре запозната съм с работата и на жена му Драга, която прави фантастични дрехи в един по-специфичен стил. Би било интригуващо да видим и нея тук... А последното изречение ще ме кара да отварям сайта още по-нетърпеливо :)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.