Следва

Тримата мускетари 3D

News Екстаз в понеделник: Дебатът разбуни духовете, Риана е лошо момиче, САЩ готвят нова война, Лейди Гага обича месото

За тези, които не са го гледали, със сигурност поне са чули – BTV бе обвинена в, така да се каже, пристрастност..

Events преди 12 години

Президентският дебат се оказа дори по-интересен, отколкото очаквахме

За тези, които не са го гледали, със сигурност поне са чули – BTV бе обвинена в, така да се каже, пристрастност. Кандидатът на БСП Ивайло Калфин без притеснение обяви, че социологическата агенция, чийто услуги телевизията ползва за резултатите на тримата кандидати по време на дебата, е пряко свързана с ГЕРБ, така че на никаква достоверност и обективност не може да се разчита. Водещите Виктор Николаев и Ани Цолова реагираха очаквано дефанзивно, предлагайки на „недоволните” да изберат сами агенция, до която да се допитат и да сравнят резултатите. Това не се случи, така че резултатите бяха обявени анонимно, но логично, единият кандидат категорично имаше преднина.

Защо възпитаното поведение, което водещите би трябвало да имат към всички, бе проявено избирателно, няма смисъл да дискутираме.

Очаква ли ни нова война?



САЩ нямат намерение да почиват или поне временно да се оттеглят от ролята на всемирен съдник и суперсила, каквато всъщност са. Ето какво каза сенаторката Даян Файнстийн относно Иран: „Те ускоряват ядрената си система и проявяват голяма враждебност. Ситуацията става все по-опасна. Затова се насочваме към сблъсък, който ако искаме да избегнем, трябва да действаме незабавно.” Причините за това са много, но тази, която преля чашата на американското търпение, е предполагаемият заговор, целящ убийството на саудитския посланик във Вашингтон.

Двамата висши ирански ръководители - религиозен и политически, съответно аятолах Али Хаменей и президентът Махмуд Ахмадинеджад, също отслабва равновесието в страната, правейки фаталния конфликт все по-неизбежен.

Риана почти изгонена от стриптийз клуб



Знаехме, че тя е предизвикателна, дръзка и в абсолютен мир със своята сексуалност, но не предполагахме, че това ще доведе до подобна унизителна ситуацията. Певицата се забавлявала със свои познати в известен стриптийз клуб, където видимо се наслаждавала на танците, предназначени специално за нея, следователно случващи се в скута й, затова и пренебрегнала множеството отправени й предупреждения. Тя не спирала да пипа момичетата по доста смел начин, твърдят очевидци, от което те никак не били доволни.

Явно личното им достойнство е надделяло над факта, че ги докосва една от най-големите звезди в момента, тъй като се оплакали на управителя, който най-сетне успял да вразуми Риана. Със сигурност е имала нужда от това, след като дори била забелязана да провира главата си между краката на една от танцьорките….

Лейди Гага разкри тайната на формата си




Въпреки многото критики, че тялото й не е най-перфектното на света, тя никога не се е свенила да ни показва дори повече от него, отколкото бихме желали да виждаме. Излиза, че начинът, по който го поддържа има пряка връзка и с начина, по който се облича - тя яде огромни количества полусурово месо (така, както се приготвя истинският стек), а на закуска се храни предимно с бекон. По този начин, казва тя, дори няма нужда да тренира, тъй като мускулите сами се изграждали от толкова протеини.

Сигурни сме, че не й се разминават честите срещи с лични треньори и диетолози, но все пак бихме я посъветвали да намали месото – доказано е, че подобно меню води до агресивност, и то не само на сцената.


 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?