Следва

We don't love: Полата на Канйе Уест

Миналото: Бриджит Бардо, цветна и невинна, почти

"Може и да ме наричат грешница, но аз съм в абсолютен мир със себе си", казва тя...

All fashion преди 12 години

От това да се родиш в Париж преди 77 години и това да защитаваш правата на животните с всички сили, пътят е дълъг, трънлив и осеян с огромни количества сексапил, световна слава, любовна еуфория и брутални разочарования.

На тези снимки легендата е едва на 19 и дори и да предполага какъв път е начертан пред нея, надали е съвсем подготвена за вечното присъствие в мъжките блянове, което "И бог създаде жената" ще й осигури.

Сега тя е момиче, в чийто поглед си личи, че просто е родена с ясното съзнание, че винаги ще бъде бъде тема за разговор.



Тупираната блондинка може и да я няма тук, но предизвикателното изражение и тяло, за което в миналото биха се водили войни - налице са и още как.

"Може и да ме наричат грешница, но аз съм в абсолютен мир със себе си", казва Бриджит, макар никога да не е отричала, че известността й тежи. Защото просто знае, че е родена за нея.




 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.