Следва

Readers' Profile: Стилът на Джули Лепоева

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 28 ноември 04 декември

Прекрасната актриса Джулиан Мур е родена на 3 декември, 1960 година...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Генератор на импулси

Тази седмица ще бъде изпълнена с тревоги, които не винаги ще бъдат лесни за разрешаване. Първо трябва да се научиш да контролираш импулсите си, тъй като ще бъдеш склонен да се захващаш с различни неща, незавършвайки нищо до края. Има голям риск и от конфликтни ситуации с околните. Положението в материалната сфера също ще бъде колебливо, така че трябва да бъдеш внимателен в разходите си.

Опитай се да не се отдаваш твърде вдъхновено на нарцисизъма си. Рискуваш да се превърнеш в мраморна статуя, която несъмнено ще е прекрасна, но едва ли ще бъде оценена. По-добре обърни внимание на любимия си човек и го дари с усещане за топлина и любов.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Емоционално освобождаване

Началото на седмицата обещава да бъде бурно. Вероятни са разправии, емоционално изясняване на отношения и красноречиви обяснения в любов. Сряда е щастлив ден за помирение, а събота е подходяща за спокойни задушевни разговори и премахване на възникнало объркване.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Път към себе си

Ще те залеят емоции, които трябва да се успокоят и уравновесят. Тази седмица ще бъде посветена именно на такива събития, които ще ти позволят да укротиш своята емоционалност и да разбереш по-добре себе си. Понякога може да изглеждаш доста затворен, но това е само външно. За общуване с други хора тези дни не са подходящи, тъй като те могат лесно да те извадят от равновесие. Отдели повече време за себе си.

РАК 22.06 – 23.07

Денят зависи от вечерта

Необходимо е да се заемеш с плановете си. Само яснота на стремежите и действията ще даде резултат. ”Раницата” трябва да подготвя вечер (както в училище) - преди лягане да знаеш какво ще правиш утре. Не се разпилявай, всички внезапни проблеми в живота е по-добре да се премахват още в зародиш. От теб се изисква старание и дипломация. Възможни са резки негативни изблици относно текущите събития, но наложи волята си и сублимирай енергията си в работата.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Бързай бавно

За теб това е спокойно, миролюбиво, творческо време. Възможни са само незначителни конфликти на база чувства. Всички други действия сега ще имат плодотворен характер и ще носят творчески заряд. Ключът към успеха тази седмицата е спокойствие и премереност. Колкото по-бавно и по-задълбочено правиш всичко, толкова по-бързо ще се окажеш пред всички. Сега важи поговорката "Бързата работа – срам за майстора"

ДЕВА 24.08 – 23.09

Седмица на хаоса!


В този период те очакват невероятни събития, бъркотия у дома и на работа; денят ще бъркаш с нощта, а работното време - с личния живот. Тази седмица е "наобратно". Веднага щом поискаш да си починеш – незабавно се разнася телефонен звън и ти предстои работно пътуване; по време на работа - шум, глъчка, някой някого за нещо провокира. Постарай се да не се въвличаш в никакви истории. Избягвай всякакви инциденти.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Усещане за щастие

За теб, тази седмица е доста благоприятна, в някои моменти дори прекалено. Много радостни събития у дома, най-вече емоционални. Усещането за щастие може да няма видима причина, но нима са необходими доказателства и предпоставки за такова чувство. Възможно е влечение към лукс, излишества и забавления. Приповдигнато настроение, прекомерното разточителство и неумереност може да доведат до влошаване на самочувствието, пренасищане и като следствие емоционално изтощение. Наслаждавай се на живота, но знай мярката във всяко забавление.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Фактор приятели

Тази седмица ще почувстваш удоволствие от живота само при общуването си с близки приятели. Може би, темата приятели ще бъде за теб от особено значение, тъй като в началото на седмицата може да се влошат отношенията ти в семейството, с роднини, родители и следователно ще ти се иска да бъдеш с хора, които те разбират. Вторник и сряда са добри дни за общуване с приятели, за обсъждане на свои и чужди проблеми. През уикенда е по-добре да не се запознаваш с нови хора.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Съдбоносен избор

Събитията през тази седмица може да се нарекат съдбоносни. Ще имаш възможност за избор или действие, което ще доведе до неясни резултати. Може да постигнеш мир, спокойствие и топлина - твърде уютно, но отегчително или да свалиш от себе си този, макар и приятен, но товар и да намериш свободата. Дали да скъсаш с миналото и да тръгнеш по нов и непознат път или да останеш в положението, в което си сега - изборът е твой.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Проява на характер


Бъди внимателен в личните си дела и любовта. Ще ти се иска да изясняваш отношения, да командваш и заповядваш, но трябва да положиш усилия, за да не се изпокараш с околните. Седмицата за теб е свързана с желания и импулси. Избухливият ти характер ще се прояви в целия си блясък. Някои от представителите на този знак ще бъдат депресирани поради преразход на енергия и може да ги мъчи главоболие, прилошаване, колебание в кръвното налягане.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Силна интуиция

Не се опитвай нищо да планираш, особено в романтичната сфера. Довери се на интуицията си, слушай вътрешния си глас и това ще ти донесе желания резултат. Позволи чувствата и емоциите да те водят, изключи разума и полученият краен резултат ще надхвърли всички твои очаквания. Благоприятен период за започване на нова връзка, но още по-благоприятен за развитие на вече съществуваща. През тази седмица са силни такива твои качества, като възможност да разбираш без думи другите хора, да си съпричастен с тях и да им помагаш със съвет.

РИБИ 20.02 – 20.03

Преценявай трезво

Тази седмица може така да се заиграеш, че да не забележиш как един обикновен флирт прераства в по-силни чувства.

Въпреки това, трябва много да внимаваш с чувствата си. Тези дни не си струва да разчиташ на появата в живота си на нещо сериозно и многообещаващо. Има вероятност всякакви запознанства да бъдат повърхностни и да не оправдаят надеждите ти в бъдеще. Следователно, вземи се в ръце и трезво преценявай случващото се, нуждаеш се от повече сдържаност.
 
На снимката горе е прекрасната актриса Джулиан Мур, която е родена на 3 декември, 1960 година

 

More from View Sofia

More Astro