Следва

Приятелят HP Pavilion dm1-4010sn Entertainment Notebook PC

Readers' Profile: Стилът на Джули Лепоева

Тя е толкова прекрасна, че разбираме защо Мартен си е татуирал профила й на гърба си. Джули Лепоева е много...

All About Life преди 12 години

Тя е толкова прекрасна, че разбираме защо Мартен си е татуирал профила й на гърба си. Джули Лепоева е много млада, но е страшно добра в криейтива, стайлинга, готините татуировки и всичко, което свързваме обикновено със силно градския и социален тип човек, макар че повече обича да си стои вкъщи. Странно, нали, особено предвид диджейските ангажименти на Мартен, когото винаги придружава.

Наскоро омъжена за един от 10-те на-секси мъже в българското публично пространство, водещ в Гласът на България, радио The Voice и изобщо много начетен в музикално отношение човек, Джули е интересна не толкова като жената до Мартен, а по-скоро със личния си стил, който ние ценим заради особения й почерк - нещо късо, нещо дълго, нещо асиметрично, нещо в ярки цветове, нещо прекрасно!

И защото е в групата ни с приятели и защото е сред най-готините ни читатели, решихме да те срещнем с нея в рубриката ни Readers’ Profile и докато си говорихме, Джули ни показа емблематични за стила си неща от гардероба.

V. S. Джули, здравей, направи ни впечатление, че имаш над 2000 приятели във facebook, с какво се занимаваш?
Дж. Л.
С криейтив, реклама, рекламни концепции, партита и от време на време със стайлинг, но това по-скоро ми е хоби. Иначе тази година завършвам маркетинг и всъщност всичко това ми е доста интересно. Имам много идеи постоянно и работата ми е начин да ги прилагам.

V. S. Личи ти, че имаш вроден усет за тези неща. От кого си наследила добрия си вкус за експериментите?
Дж. Л.
Майка ми винаги е имала дрехи, които сме се шегували, че трябва да се носят с инструкции за обличане. Може би така се запалих по дрехите и различните начините, по които може да си ‘играеш с тях'. Чета, гледам много, вдъхновявам се.

V. S. Какво още си наследила от мама, онова, което харесваш най-много у нея?
Дж. Л.
Очите са нейни, усмивката. Тя е страшен пич и добра майка, и се надявам един ден и аз да бъда такава.

V. S. Как би определила стила си?
Дж. Л.
Определено съм спортно-елегантен тип. Рядко нося високи токчета, предпочитам по-ниски обувки, защото в ежедневието си доста обикалям наляво-надясно и така ми е по-удобно. Обичам шантави неща, асиметрични дрехи, закачливи малки детайли. Не обичам да прекалявам с цветовете, много пайети и ли други бляскави неща.

Колкото до цветове, лятото предпочитам по-ярки като коралово и тюркоазено, зимата нося сиво, черно, бяло, бежово - все неутрални цветове, може би като повечето хора. Но тогава добавям някакви цветни елементи, като грим, аксесоари, обувки. Имам много шарени обувки. (Като тези на снимката с платформата и тока, които Джули призна, че е обувала веднъж през живота си - бел. ред.)

V. S. Какво никога няма да се умориш да си купуваш? Нещо като страст?
Дж. Л.
Лак за нокти. Мъжът ми (Мартен – бел. Ред.) всеки път полудява, защото имам над 50, които са почти навсякъде в нас, от тях използвам не повече от 10, но продължавам да си купувам нови....постоянно.

V. S. Кои са твоите цветове за ноктите тази зима?
Дж. Л.
Тъмносиньо, черно, кафяво, отново неутрално. Често съчетавам цвета на обувките си с цвета на лака за нокти, както е в случая. Тогава си позволявам повече цветност.



V. S. Хм, доста интересна идея, много ненатрапчиво се усеща синхрона, чудесно е, ще го пробваме. Жена с толкова интересен стил като теб има ли някакви модни тайни. Например да пазаруваш от секънд хенд или от магазинче на Графа?
Дж. Л.
Рядко пазарувам секънд хенд. По-скоро, ако намеря марки, които със сигурност ги няма тук, както беше с H&M. Имам обаче две любими места за шопинг в София. Български са. Едното е Evis, а другото- Illumine. Има страхотни неща, абсолютно в моя стил.

V. S. На какво не можеш да устоиш в магазин?
Дж. Л.
На всичко, което ми хареса, дори и да не ми трябва! Имам един такъв случай с обувки, които не съм носила до сега. Видях ги и си казах “Не, не мога, трябва да ги имам!” Колкото до дрехите- различни тишърти, суичъри, жилетки, ако са по-изчанчени. Обичам по-раздвижените неща.

V. S. Като каза български, имаш определн афинитете към родните дизайнери или?
Дж. Л.
Да! Радвам се на успехите на Владимир Каралеев, Джио Диев. От тези, които са останали /за момента/ в България- харесвам нещата на Мила Атева от Sassa Bjorg; на Knapp.



V. S. Вече нямаме търпение да те питаме за сватбата, помолихме те да ни донесеш булчинската си рокля и тя е сладка и красива като теб. Кой я уши?
Дж. Л.
Тя отново e българска. Намерих я в бутик Fede. Изборът й беше много странна история. Никога не съм била от момиченцата, които от малки си представят каква булка ще са, ще имат голяма сватба и т.н.

Докато течаха приготовленията за сватбата, говорих с кумата си и й споделих какъв модел искам, но тъй като не мога да рисувам не можех да пресъздам това, което ми беше в главата. Затова започнах да й разказвам, тя рисуваше и се опита да ме убеди, че трябва да си я ушия. Време за шиене, а и желание обаче нямах. Тогава отидохме във Fede. Първо скочих на една друга рокля, но влизайки в пробната видях тази, която беше едно към едно с това, което аз исках.

Не е стандартна булчинска рокля, но точно това исках. Все пак сватбата ни беше градинско парти и не можех да облека огромна рокля с обрачи, перли и т.н.

V. S. Обувките също са страхотни, въпреки че на пръв поглед нямат нищо общо със случката, си те представяме фантастична в тях и тази рокля.
Дж. Л.
Те са по-грубовати, с катарами, високи. Открих ги случайно в магазин на Попа, но се съчетаха страхотно. Не исках нищо свързано със стандартната визия на булка - бяло, перли, изкуствени цветчета, воали.

V. S. И как ти се отразява семейният живот. Има ли разлика, след като подписахте?
Дж. Л.
Не, не бих казала. Има малка, но тя е към добро. Случват се много хубави неща.

V. S. Кажи нещо повече за фенките на Мартен, как се запознахте първо?
Дж. Л.
Много отдавна, съвсем случайно, на няколко етапа. Всичко започна от едно кафене.

V. S. Беше ли любов от пръв поглед?
Дж. Л.
При него да, при мен не.

V. S. Много ли го тормози?
Дж. Л.
Да, много, три месеца.

V. S. И двамата сте фенове на татуировките, виждаме, Мартен ли беше първи?
Дж. Л.
О, да, той, но аз харесвам това изкуство от малка. Направих си първата на 16-17. Майка ми много ме подкрепи. След това за бала си направих един къс ръкав, който прерасна в дълъг. Когато майка ми го видя, страшно много го хареса и си направи половината крак в същите цветя. Малко като краста става- няма спиране. След като видиш, че не е толкова страшно, и ти харесва, постоянно започват да ти хрумват нови и нови идеи.

V. S. Има ли някаква история в някой от татусите, значат ли нещо символично за теб?
Дж. Л.
Не бих казала. По-скоро спонтанно се раждат. Имам една на врата, която има символика за мен и за мъжа ми, иначе имам и на гърба, китката, ръкава, имам и няколко проекта, които все още не искам да направя, за да не прекалявам.



V. S. Усещаш ли по-различно отношение към теб заради татуировките си?
Дж. Л.
Конкретно към мен - не, защото моите като цяло са по-нежни. Иначе в България приемат татуираните хора като отрепки.

Преди няколко месеца бях в Лондон и там ми направи впечатление, че татуираните хора, които бяха 80% от населението на града, се възприемат като хора със стил, с възможности и с развито въображение.

V. S. Къде можем да те срещнем в София?
Дж. Л.
Навсякъде по центъра, обикалям нон стоп. Иначе по заведения по-рядко, обичам да идвам в Radio Café, но по клубове и барове се появявам по-рядко, защото обичам да си стоя вкъщи.
Покрай работата на мъжа ми рядко ми се случва това и определено обичам да си оставам у дома, когато мога.

V. S. Много си слънчева, какво те зарежда?
Дж. Л.
Благодаря! По принцип се старая да нося позитиви, но напоследък ми се случват и много хубави неща, така че, може да се каже, че и те са ми дали някакъв заряд.

V. S. Идеалната почивка?
Дж. Л.
Активно вкъщи. Гледам филм. Обичам да се разхождам, да посещавам магазини като IKEA, където се вдъхновявам за ремонти:)

V. S. София ли е твоят град или има друго място, на което начаса би се преместила?
Дж. Л.
Лондон 100%. Последните години не пътувам много често, но обичам, защото ме изважда от тази сива реалност.

V. S. Какво искаш да се промени тук, за да не е така сиво?
Дж. Л.
Първо хората и оттам всичко останало. Много сме тесногръди, завистливи, злобни.

V. S. Благодарим ти за прекрасната среща!


More All About Life