Следва

Седмичен плейлист I: Etta James

Хитовата бг-продукция "Под прикритие" - какво мислиш за сериала

Най-накрая българска телевизия може да се похвали с модерен сериал, който пресъздава реалистични истории от...

People of art преди 12 години

Най-накрая българска телевизия може да се похвали с модерен сериал, който пресъздава реалистични истории от престъпния свят. Съвременен, криминален, динамичен и естетски, с добре подбран актьорски състав, "Под прикритие" е формат, за който можем да кажем или добро или нищо. Интересни случки, персонажи и неочаквани обрати. Истински образец в тв-бранша.

Зад неделната доза екшън обаче, съвсем неочаквано стои една прекрасна и талантлива дама – Ваня Николова. Бивш главен редактор на списание MAX, Ваня е единствената жена, която е заемала престижния пост в изданието. Понастоящем Ваня е главен сценарист в „Под Прикритие”.

За радост на всички почитатели на сериала и на добрия вкус ни предстои мащабно интервю с двигателя на "Под прикритие".  Това е поводът да решим да попитаме и теб какво мислиш за хитовия сериал и какво би искал да научиш от Ваня Николова.

Коментарната форма долу е твоя.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра