Следва

Back to the Future: Michael Kors Pre-Fall 2012

Как го прави тя: Миранда Кер

Австралийският топ модел е на 28 години и има всичко, което една красива и успяла жена заслужава - лудо влюбен в нея мъж, дете и постоянни...

All fashion преди 12 години

Миранда Кер е една от онези жени, на които безумно много бихме искали да приличаме, ако бяхме на 20, и страшно много харесваме като професионалист. Съпругата на хубавеца Орландо Блум притежава някакъв необясним момичешки сексапил, сладка е като меденка на Коледа, фина е като порцеланова украса за елхата.

Австралийският топ модел е на 28 години и има всичко, което една красива и успяла жена заслужава - лудо влюбен в нея мъж, дете и постоянни модни ангажименти. Миранда Кер освен нежна и изтънчена, е и като бонбон с изненада - под красивата опаковка се крие страшно готин стил, от който с удоволствие бихме си „открадвали” идеи. Тънките й глезени често са на показ, моделските й крака са обути или в много висок ток, или в елегантни белерински обувки, чантата е голяма, за да побира и тефтерчето с предстоящи ревюта и резервните памперси на Флин.

Стилът на Миранда се характеризира основно с любовта й към смесването. Основните съчетания са vintage дрехи с prêt-a-porter, а самата тя се определя като истински ценител на прекрасните обувки, както вече забелязахме. Комбинацията от дрехи, които я спасяват, когато не знае какво да облече са бяла тениска, сако тип блейзър и vintage джинси. Може би затова се възхищава на творчеството на Никола Геские за Balenciaga.

Миранда Кер прекарва много време в грижа за себе си, споделяла е самата тя в не едно и две интервюта. Но когато това ти е работата, казусът „сега да сложа ли от специалния крем за студено време или да бързам да хвана трамвая” не съществува. Приоритетите са ясни - мъжът, детето, хубостта ми.

Бюти слабостта на Миранда обаче е Noni сокът от Таити, който пие от 12 години. Сокът съдържа в себе си 177 витамини и минерала и е мощен антиоксидант, а това я поддържа красива и здрава. Сред любимите й козметични продукти са шипковото олио („страхотно срещу слънчеви изгаряния и белези, казва тя”), лосионът за тяло, ексфолиантът и гелът за очи.

Кер следва мотото „Здраво тяло, здрав дух”. „Мога да усетя от първа ръка ползите, откакто се грижа за себе си и храня тялото си здравословно. Усещам осезаема разлика след йога и след медитация. Може да не работи за всеки, но работи за мен.”

Едно от достиженията на един от ангелите на Victoria’a Secret e, че успя за кратко време да възвърне своята перфектна форма и да се върне на подиума месеци след раждането. Храни се основно с органична храна „Обожавам спанак, авокадо и броколи”.



Миранда вече има своя козметична линия KORA Organics by Miranda Kerr, която е създала основно от своите beauty тайни.

Прекрасна, обожаваме я!
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.