Следва

Алисия ще спечели 4 милиона от раздялата с Валери Божинов

CODE: CHRISTMAS IN MIAMI / CLUB CHERVILO / 17.12.2011

На 17 декември, от 22.00 ч., клуб Червило ще бъде арена на едно наистина различно коледно парти!
CODE: Christmas in Miami ...

Music преди 12 години

Коледа 2011 в Маями?

На 17 декември, от 22.00 ч., клуб Червило ще бъде арена на едно наистина различно коледно парти!
CODE: Christmas in Miami ще създаде топла тропическа вълна и ще ви пренесе в необятния курорт Маями с едно уникално лятно парти посред зима. Свалете ръкавиците и се впуснете в приключението Christmas in Miami!

За безупречното настроение на гостите, ще се погрижат младата и талантлива Annayah (vocal), Тодор Бакърджиев (trompet), както и хитовите DJ Владислав Рашков и Sono di Vayo.

Малко преди лейбълът CODE: да отпразнува своята втора годишнина, отново ще бъдете завладяни от незабравимо аудио-визуално шоу и различна, цветна, коледна атмосфера! Не пропускайте това събитие от поредицата CODE:, защото танците, и празничното настроението са гарантирани!
Идеята на събитието е екипът на CODE: да подари на своите гости една незабравима вечер в духът на Маями, топлите моменти от летните дни, пресъздадени през зимните празници.

За реализацията на проекта работи професионалният екип, който е съставен от експерти в своите области. Някои от тях са познати от участието и работата си в телевизионни формати като X-FACTOR / BIG BROTHER / MUSIC IDOL / Гласът на България и др.
 

More from View Sofia

More Music