Следва

Editors' choice: Какво ще облечем в Новогодишната нощ - Михаела

Джанет Джексън открадна Коледата на Еко защитниците

Смуглата изпълнителка бе нарочена за лошия герой, който мрази Коледа и удостоена с това звание от еко...

All fashion преди 12 години

Смуглата изпълнителка бе нарочена за лошия герой, който мрази Коледа и удостоена с това звание от еко организацията PETA (Хора за етично отношение към животните).

Тя заслужи „честта” да я обявят за зъл герой, заради безпощадното си отношение към животните, според активистите. Тя е наградена с този приз поради безогледното използване на всякакви кожи и модни артикули от животни както в своята модна линия, така и в личните си предпочитания относно облеклото.

"Когато Джанет Джексън имаше проблем с облеклото на Супербоул и изложи на показ гърдите си, поне видяхме нейната собствена плът, а не откраднатите кожи на животни, с които тя постоянно се увива. Тези животни са толкова мъртви, колкото и модният вкус на певицата, да не споменаваме и кариерата й", се казва в изявлението на PETA.

Ние пък си мислим, че все пак Гринч най-накрая заобича Коледа, което ни навежда на мисълта, че и госпожица Джаксън най-накрая може да осъзнае, че избиването на животни с цел „хуманната идея” да се покажеш с палто за хиляди долари не е най-естественото нещо на света. Кой знае, по Коледа стават чудеса, може и да се случат и зелени промени в мисленето на световните звезди, но не сме съвсем убедени.
 

More from View Sofia

More All fashion