Следва

МИНАЛОТО: Еволюцията на Марк Джейкъбс във Vogue след дебюта му през 1986 година

Б като Библия, Б като Блог

Чудесно преживяване за почивните дни, защото оформя съвършено бедрата, тренира равновесието и е страшно забавно, особено ако сте цялото семейство...

All fashion преди 12 години

Извън времето и пространството!

Пожелаваме си следващата Коледа да прекараме вместо с традиционната пуйка и постни сърмички, с нетрадиционните коктейли във вътрешността на кокосов орех, каквито правят на всеки тропически остров.



От Fashion Toast

Ледената кралица



Контрапунктът или една много традициона Нова година, защото все пак има много причини да обичаме зимата, например заради кънките на лед.

Чудесно преживяване за почивните дни, оформя съвършено бедрата, тренира равновесието и е страшно забавно, особено ако сте цялото семейство.

Следваме примера на дизайнерката Вера Уанг и се насочваме право към Зимния дворец.

От tmagazine

Златен прах



Вдъхновихме се от корицата на Vanity Fair с позлатената Парис Хилтън (Виж) и определено си избрахме тази свежа и празнична визия за Новогодишната нощ. Ще бъдем дръзки в златно! Добре оформени вежди, блестящ руж и хубава основа в комбинация със златни мотиви по ноктите. Идеално, бляскаво и секси, много секси!

От thebeautydepartment.com

Без ток



Само тези и никои други обувки могат да ни накарат да мислим високия ток за най-добрия парти вариант! Комбинираме ги смело с тесни дънки и сако тип блейзър. Всяка следваща стъпка ще бъде все по-смела от предишната!

От chicintuition.com

Рециклиране на Коледата



Картичките за Коледа съвсем не са отживелица, освен това могат да послужат за декорация на дома, веднага след празника. Представяме си ги в рамка, старателно подредени и залепени като постер на стената в хола или антрето!
Въпреки посланието за отминала Коледа, идеята е много зимна и освежава интериора със акцент.

От picasaweb
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 20 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.