Следва

Галерия „Арт Виза България” ви кани да разгадаете „Символите на щастието”

Разминаване в биологическите часовници скъсало връзката на Ирина Флорин и Кеворк Кеворкян

Ирина Флорин призна защо се е разделила с Кеворк Кеворкян в предаването „На кафе“ вчера сутринта. Причината...

People of art преди 12 години

Ирина Флорин призна защо се е разделила с Кеворк Кеворкян в предаването „На кафе“ вчера сутринта. Причината, според певицата, е в разминаването на биологичните им часовници. „Аз обичам да лягам рано и да ставам рано сутрин и да спортувам. А той спи до късно и после дълго си почива. Вечер пък обича да е с приятели до 3-4 часа“, но не скри, че Кеворк за нея е много магнетичен мъж и никога не би го забравила.

Всъщност разминаването на биологическите часовници вероятно се дължи и на голяма разлика, Кеврокян е по-голям с цели 17 години.

Двамата официално признаха за връзката си през 2009-та и от тогава живеят заедно. Срещат се на премиерата на книгата му „Кеворк проговаря” и Ирина остава очарована от неговата ерудираност, постигната с изчитането на „два вагона книги”.

Преди време за месечно издание Ирина опровергававаше слуховете за раздяла с думите: „Кеворк е вселена” и човекът, с когото тя се чувства най-спокойна, уравновесена и одухотворена.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра