Следва

ViewSofia плейлист: Четири парчета за разкош и настроение

Конкурсът "Петъчна доза СЕКС": Джони Деп

Не случайно той е коронован като най-сексапилния жив мъж! ...

People of art преди 12 години

Предизвикахме те да ни дадеш своята безкомпромисна доза СЕКС, която винаги си искала да споделиш на всички, за да ти дадем подарък.

Изпрати ни снимка - пример за истински секси мъж, напиши ни кратък текст с мотив защо и какво те привлича у него, направи петъчната доза секс във ViewSofia по-сочна и свежа с твоите предложения и се състезавай за 15 аромата Armani Code Sport за него.

Очакваме твоята безкомпромисна доза СЕКС на
[email protected] до 16 януари 2012-та, като всяко едно от публикуваните предложения ще влезе в жребия за 20-те парфюма.

Eто я и дозата сексапил на Петя Георгиева:

Разбира се, че това е Джони Деп!!!

Не случайно той е коронован като най-сексапилния жив мъж!

Джони е най-най сред мъжете по света, не само заради силното си излъчване на мистично, лошо момче, но и заради "Привързаността му към семейството, която прави актьора толкова скъп"!!! (поне до слуховете, че е напуснал Ванеса Паради - бел ред.)

Веднъж вече, през 2003 година, Деп получи почетната титла, с което се нарежда сред единствените трима актьори, печелили призванието два пъти. Другите двама са Брад Пит и Джордж Клуни. Малко са жените, които биха оспорили тази класация.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра