Следва

Тони Димитрова смени Камелия, но не точно...

CODE: “DISCOTHEQUE”

Събота вечер – диско вечер? Звучи ви стандартно?
Поредицата тематични партита CODE: отново ще ви предизвика и изненада!
 

Music преди 12 години

Събота вечер – диско вечер? Звучи ви стандартно?
Поредицата тематични партита CODE: отново ще ви предизвика и изненада!

На 4 февруари /събота/, от 22.00 ч., основната зала на столичният YALTA CLUB (Main Room) ще се превърне в сцена на цветна и екстравагантна диско вечер. Трима DJ ще се погрижат за настроението на гостите - SONO DI VAYO, VLADISLAV RASHKOV, TOKKAH. Атрактивните изпълнения на тромпетиста TODOR BAKARDJIEV, професионализмът на light designer - EMIL GEORGIEV, както и допълнителните специални ефекти са само част от изненадите, които е подготвил екипът на CODE: “DISCOTHEQUE”.

Специална изненада за гостите ще бъде ефирното изпълнение на балерината от Националната опера и балет и лауреат на редица награди - Кристина Чочанова, която заедно с останалите „феи”, „цветните” момичетата на ролкови кънки и аниматорите, ще пресъздадат един пъстър свят, изпълнен с мечти и забавление.
Малката зала (Yalta Junior) ще бъде преобразена в стая за отдих с подходяща музика, в която гостите на Yalta Club ще могат да се отдадат на спокойствие и да изпият по питие.

От своето създаване, в рамките на две години, лейбълът CODE: набира скорост и успя да развие ралични концепции за атрактивни и успешни тематични партита. През изминалата 2011 г., лейбълът CODE: завладя на два пъти сцената на YALTA CLUB с едни най-успешните си концепции - „STUDIO 54”.

Вход: 15 лв., свободен за дамите до 00.00 ч. 

 

More from View Sofia

More Music