Следва

Втори сезон на "Пътят към короната" по TV7

Хулио Иглесиас идва в София. От днес има и билети

Най-успешният испаноговорящ певец на всички времена Хулио Иглесиас ще пее отново в София на 13 юни в Арена Армеец от 20 ч. по покана на Продуцентска компания АРТ БГ.
 

Music преди 12 години

Най-успешният испаноговорящ певец на всички времена Хулио Иглесиас ще пее отново в София на 13 юни в Арена Армеец от 20 ч. по покана на Продуцентска компания АРТ БГ.

Чаровникът, по когото и до днес въздишат милиони жени по света, ще представи на живо последния си албум Julio Iglesias 1, както и стари композиции, продавани в мултиплатинени тиражи и превърнали се във вечни неостаряващи хитове за няколко поколения.

Турнето за 2012 на Хулио Иглесиас ще премине през всички континенти като на България е отредено „титулярно“ място, тъй като певецът храни към нашата страна огромни сантименти и твърди, че връзката му с България е силна и специална.

Билетите за концерта на Хулио Иглесиас на 13 юни тръгват в продажба от понеделник, 27 февруари на касата на Арена Армеец, в Билетен център НДК и мрежата на Eventim. Цените са между 50 и 100 на промоция за първите 2000 билета, след което редовните цени ще са между 60 и 120 лв.

Хулио Иглесиас вече 44 години се радва на блестяща кариера и за този период е постигнал впечатляващи рекорди:

- вписан е в Книгата на Рекордите на Гинес за своите 80 издадени албума на 20 езика;
- над 300 милиона продадени копия от албуми;
- над 2600 платинени и златни плочи;
- над 5000 концерта в 500 града по света;
- над 60 милиона зрители на всички континенти.

Хулио Иглесиас е отличен с Грами през 1988 г., а през 1989 г. получава собствена звезда в Холивудската алея на славата. Същата година УНИЦЕФ го обявява за специален посланик на сценичните изкуства. Той е единственият чуждестранен изпълнител, отличен от китайското министерство на културата за рекордни продажби на албуми в тази страна.

Певецът е носител на още десетки награди и почетни отличия. Пял е на една сцена заедно с музикални величия като Франк Синатра, Стиви Уондър, Уили Нелсън, Даяна Рос, Доли Партън, Пол Анка, Пласидо Доминго, Стинг, "Бийч Бойс" и много други.

 

More Music