Следва

Достойната победа на Софи Маринова на българския финал на Евровизия!

David Morales, Dimas, Matthew Dekay и Loco Dice гастролират в Yalta Club през март

След едномесечния парти маратон за 21-вия рожден ден на Yalta Club, март отново ще е изпълнен с поредица от звездни гости и силни партита. 

Music преди 12 години

След едномесечния парти маратон за 21-вия рожден ден на Yalta Club, март отново ще е изпълнен с поредица от звездни гости и силни партита.

Още на 3-ти март, в клуба гостува артистът, който заслужено си е спечелил титлата най-голямата супер звезда на световната електронна сцена - David Morales. Автор на безброй хитове и супер успешни ремикси за най-големите поп изпълнители (Madonna, Kylie Minogue, Whitney Houston, Pet Shop Boys, Michael Jackson, Janet Jackson, U2 и много други), заради които си спечелва и прозвището създател на ремикса. Супер звездата ще посети отново най-добрият клуб в България – Yalta Club, за да зареди с вечната си музика, която е вдъхновила всички съвременни артисти на електронната сцена.

На 10-ти март испанския фаворит на българската публика D-Formation a.k.a Dimas ще отпразнува рождения си ден в клуба. Той няма нужда от представяне, но все пак, ако трябва да се обобщи най-важното за него е, че е обявен за най-добрия испански диджей и е собственик и създател на супер успешния лейбъл Beat Freak Group Recordings. Желан гост e на най-големите световни музикални фестивали, многократно обиколил земното кълбо и e гостувал в най-елитните клубове за електронна музика в цял свят.

Следващия уикенд, 16 март, в клуба се завръща Matthew Dekay, след като посрещна с невероятно парти 2010 година в Yalta Club. Следващия ден клуба ще се потопи в цветното и многообразно музикално изживяване на United Colors of Music.

На 23 март, ще посрещнем пролетта с Day Off партито на Yalta Club, а на 24-ти The Blackberry Party ще разтърси за пореден път Yalta Club със солидни old school бийтове и най – новото от хип – хоп и R’n’B ритъма.

На 30-ти март зад пулта в Yalta ще застане едно от най-актуалните имена на техно и тек-хаус сцената - Loco Dice. След като миналата година неговата визита в Yalta Club остана в историята на клуба като едно от най-посещаваните и успешни партита, а лятото направи уникален B2B сет с легендата Dubfire, в края на месеца всички очакват неговото завръщане на родна земя. Месец март ще приключи с традиционното Camp Sessions парти.

Билети за партитата са пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg и ticketstream.bg.

През март приключва и гласуването за Top 100 Clubs в класацията на DJMag.  

More Music