Следва

Миналото: Кейт Мос и Наоми Кембъл... А бяха толкова млади!

Да или Не - 4500 евро за обувките Giuseppe Zanotti по поръчка на Kanye West

Ясно е, че Канйе е звезда и че интересът на модата към неговата особа още повече покачват рейтинга му и съответно...

All fashion преди 12 години

Ясно е, че Канйе е звезда и че интересът на модата към неговата особа още повече покачват рейтинга му и съответно хонорара му като изпълнител. Ясно е също, че за Giuseppe Zanotti се говори или добро или нищо, защото всички знаят, че италианският лейбъл не прави никакви компромиси с материали, дизайн или цена.

И все пак сумата от близо 4500 евро, колкото е обявената им цена в концептуалния бутик Collette в Париж, за чифт обувки е твърде много дори за такава еклектична и много звездна колаборация между Канйе и Заноти.

По-скоро очаквахме цената им да бъде по-приемлива, предвид това, че все пак зад името стои и един млад лейбъл.



Тези скъпоценни, приличащи малко на старомодните гети обувки, са част от дебютната колекция на черния рапър в рамките на Парижката седмица на модата за пролет 2012. Първа, но славна, макар и само с един-единствен силен елемент в нея, който вероятно ще избие от продажбите други липси.

Но нас сметките на Канйе не ни вълнуват, по-скоро питаме какво мислите за фурорните му обувки и дали си струват цената от 4500 евро, макар и с истински перли?
 

Анкета

Харесваш ли Giuseppe Zanotti по поръчка на Kanye West

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.