Следва

Ел Макферсън, спри да изглеждаш толкова секси! Разбиваш сърца...

МЪЖКИ ГЛАСОВЕ подаряват емоция през ЖЕНСКИЯ МЕСЕЦ

След като отпразнувахме подобаващо 8 март с концерт на Мариана Попова и Дани Милев бенд, сега е ред да подарим малко емоция на дамите с концерти на любими техни изпълнители.
 

Music преди 12 години

След като отпразнувахме подобаващо 8 март с концерт на Мариана Попова и Дани Милев бенд, сега е ред да подарим малко емоция на дамите с концерти на любими техни изпълнители.

От средата до края на март, сцената на SOFIA LIVE CLUB ще представи - харизматичния Орлин Павлов, певеца и перкусионист Калин Вельов, новата четворка Славчо Николов, Венко Поромански, Дони и Коцето Калки, емблематичния Любо Киров, парти диджеите Мартен и Илко, които представят новия си проект в компанията на
Любо - вокал, Жоро Янев и Росен Ватев, както и легендарните БТР.

На 16-ти март, Орлин Павлов с характерния му тембър и кадифен глас, заедно с триото на маестро Живко Петров - JP3 (Живко Петров - пиано, Димитър Семов - ударни, Веселин Веселинов - Еко - бас) ще завладеят сцената така, че всеки гост де се почувства специален и незаменим. Хитовете на Орлин „Мечтаеш ли”, „Chicago”, „What's your sign”, Каффе: „Вместо мен“, „Не е ли любов“, „Alone“, парчета на Ерик Бенет, Риана, Майкъл Джаксън, Марвин Гей, Стиви Уондър, Джордж Майкъл са само малка част от репертоара на този динамичен и много различен проект. В месецът на дамите и специално за тях музикантите ще изпълнят и съвместното си парче „James Bond“.

На 20-ти март, четирима от титаните на музикалната сцена се събират в нов, обещаващ проект, който ще разчупи музикалното зацикляне и представи вечните хитове на Бийтълс. Китаристът на Б.Т.Р. Славчо Николов, Венко Поромански - бивш барабанист на група ТЕ, Дони и Коцето-Калки са виновниците, които ще ни отведат в света на легендите. Подготовката тече усилено, а песните, които ще чуем определено ще са класика. Свиренето ще е акустично, за да бъде поднесено по по-различен начин от оригинала, дори с коренно променени аранжименти. Славчо ще е не само китарист, но и ще пее. Венко ще свири на барабани, Дони е вокал, бас китара и пиано, а Коцето-Калки ще комбинира пеенето и китарата с флейта.

На 22-ри март, Калин Вельов ще запознае публиката с ново невиждано амплоа, интригуващо и завладяващо присъствие, съчетани с изпълнението на любими мелодии.Калин Вельов Pop‘N‘Rock е солов проект на перкусиониста, в който музикантът изпява песните от авторския си албум „2 Лица“ и любими кавъри на Lionel Richie, Lenny Kravitz, Sting и други световни имена. На сцената заедно с музиканта ще излязат и добре познатите: Милен Кукошаров – пиано, Ангел Дюлгеров – китара, Емил Михайлов – бас и Стефан Кожухаров – барабани, а репертоарът ще е повече от изненадващ.

На 23-ти март, супер музикантите Любо, Mаестро Живко Петров, перкусионистът Калин Вельов и китаристът Ангел Дюлгеров ще представят нечуван сет с електронно звучене, подготвен специално за лайв концерта в клуба. Идеите, които музикантите са подготвили далеч ще надминат и най-смелите фантазии. Самостоятелните проекти на Любо „Отново вярвам”, „Забранена любов” и много други, ще бъдат изпълнени под нови оригинални аранжименти, както и съвместното парче на Любо и Маестро Петров „Life is beautiful". Очакваме неочакваното!

На 24-ти март, грууви ритми, диско, фънк емоции са неизменна част от партита на най-добрите фънк диджеи в България - DJ Ilko & Marten, които ежемесечно разгорещяват страстите в най-добрия клуб за жива музика. Обединени в търсене на общото в музиката преди и сега, момчетата ще заложат на ню-фънк и диско музика, носеща духа на 70-те и 80-те. Стари винили и ново звучене ще представят взаимното вдъхновение на ди-джеите, повлияно именно от Джеймс Браун, Стиви Уондър, Джордж Клинтън, Айзък Хейс, Рой Айерс и много други.

Този път специален гост на парти вечерта ще бъдат добре познатите български музиканти, лица от любими групи – ЛЮБО – вокал, Жоро Янев – китара, Росен Ватев – барабани и приятели. 

След феномелния концерт през януари тази година, когато Б.Т.Р буквално представиха запомнящ се рок концерт, бандата отново е в клуба по молба на своите фенове По традиция ще зарадват публиката с акустична част и много от емблематичните си хитове: „Цвете от Луната“, „Елмаз и стъкло“, „Море от любов“, „Спасение“ и други. Рок музикантите обещават освен най-големите песни, да изпълнят и някои от новите си парчета, които съвсем скоро очакваме в новия им албум.

ВХОД за концертите 10 лева на място в деня на събитието!

 

More from View Sofia

More Music