Следва

Пролет-лято 2012. Тенденция №1: ПАСТЕЛЪТ. Топ дизайнерите

Карли Клос във "Fuck Me". Всевъзможни секс-настроения

Карли, известна с участието си в ревютата на Victoria's secret, категорично има актьорска дарба, а и е доста смела...

All fashion преди 12 години

Твърде слаба, но секси, Карли Клос е главната героиня в това видео, озаглавено красноречиво "Fuck Me".

Карли, известна с участието си в ревютата на Victoria's secret, категорично има актьорска дарба, а и е доста смела. Кариерата й не познава излишни спирачки. Миналия декември видяхме чисто голи нейни снимки в италианския Vogue.

19-годишният ангел продължава да се движи по тънката предизвикателна линия и с новия си проект, в който е не само главна, но и единствена героиня.

Произведено от SHOWstudio, видеото е част от серия, наречена "Fashion Fetish", свързана с изложбата на SHOWstudio "Selling Sex." Изпълнена изцяло от жени, между които Аманда Харлеч, Дафне Гинес и Даша Жукова, "Fashion Fetish" представя секса от женска гледна точка през призмата на модата и фетишизма.

Всяка седмица SHOWstudio ще пуска по един филм, като първияt от поредицата е именно този, който показваме.

Режисьор е Рут Хогбен, а в отделните сцени на 3-минутното видео показват Карли във всевъзможни секс-настроения и роли от млада вамп до нежно, почти девствено създание.



Като за първа роля от този тип намираме Карли за добре справяща се, въпреки че се сещаме за поне 23 имена в моделския бранш, които биха изиграли секси сцените по-достоверно, просто защото го носят това във вените си. Но, като вземем предвид младостта й, а и че след нея предстоят още филмчета, приемаме старта с интерес и удоволствие и очакваме по-нататъшната завръзка. Както в кариерата на Клос, така и на производителите от SHOWstudio.
 

More All fashion