Следва

В дълбините на Океана с принтовете на We are Handsome

ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ: Tенденциите с Кристина Симидчийска

Тя има подчертан афинитет към модата и солиден опит, за това решихме да я поканим в нашия ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ...

All fashion преди 11 години

Кристина Симидчийска е моден редактор в едно от най-добрите списания у нас - "Ева", обича добрите находки и никога няма да спре да си купува бели тишърти.

Криси има страшно много ценен опит като редактор, преди това и в сп. Grazia, и е силно човек на модата, точно затова тя е в нашия ТЕНДЕНЦИОЗЕН БЛИЦ.

Тенденциите тази пролет, които са 100 процента... са вдъхновенията от 20-те – един от любимите ми периоди (особено силно отразени и с различен прочит в колекциите на Gucci, Ralph Lauren и Marc Jacobs); пастелната гама, към която винаги съм имала слабост; много бяло и много синьо – два цвята, за които нямам обяснение защо съм пренебрегвала до момента.

И нямам търпение да видя в гардероба си… още няколко дълги до земята поли и рокли, носещи бохемското настроение на 70-те.

Добрият шопинг означава… 100% припокриване на представите с реалността. Допълнен с химерата за "високо качество на добра цена", ако може.

Продуктът, без който нищо няма да е съвършено този сезон… за щастие не съществува. Но всичко би било далеч по-съвършено, ако се усмихвате повече.

Когато трябва да съм безпогрешна в стила си, не си позволявам…
колебания.

Независимо от горещите тенденции, в ежедневието си винаги добавям…
някое интересно бижу за разкош.

Когато знам, че не знам какво да облека, ме спасява… "вечните класики": черно сако, бяла риза, бял тишърт, деним, малка черна рокля, кашмирен пуловер, висок ток...

Пластмасови бижута бих сложила... стига да носят характер. Както творенията на Милко Бояров, например.

И все пак в модата никога няма да мога да приема… надмощието на етикета върху таланта.

Градът мечта за шопинг…
не мечтая за градове през призмата на шопинга. Навсякъде можеш да откриеш нещо интересно, стига да си любопитен и да държиш очите си широко отворени.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.