Следва

„Българският павилион“ от Венецианското биенале гостува в София

View Sofia подарява два билета за концерта на квартета „Бонд” в България

На концерта им на 25 април те ще представят най-новия си албум “Play”, а според тях в него се усеща източноевропейско влияние.

Music преди 12 години

Талантливите музикантки от струнния квартет „Бонд” идват в България за втори път след цяло десетилетие отсъствие от българската сцена.

Те са у нас, за да отпразнуват рождения ден на техния организатор – продуцента Даниел Стефанов, но и да включат страната ни в европейското си турне.

На концерта им на 25 април те ще представят най-новия си албум “Play”, а според тях в него се усеща източноевропейско влияние.

Със сигурност буйните ритми са уловени по нестандартен начин от струнните инструменти.

За да се насладиш на техните уникални по рода си колаборации между класика и поп трябва просто да ни изпратиш трите си имена, години и адрес на имейл: [email protected] и може да спечелиш покана за концерта на Bond на 25 април.

На 19 април двама от вас ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще могат да се насладят на световноизвестните майсторки, които доказаха, че класическата музика не може да бъде скучна.

Няма човек, който да устои на красивата музика от талантливия световноизвестен квартет, затова бързо се спусни в надреварата и стискай палци да те изберем!

 

More Music