Следва

Б като Библия, Б като Блог

Краят на Фешън ТВ. Отива си една епоха

Сякаш не е за вярване, толкова този канал беше част от живота наоколо. Но е факт, след 27 години в ефира на целия...

All fashion преди 12 години

Сякаш не е за вярване, толкова този канал беше част от живота наоколо. Но е факт, след 27 години в ефира на целия свят Fashion TV спира излъчването си. Свършва цяла ера, та този канал ни заобикаляше без много шум от зората на демокрацията до днес, и през всичките тези години беше символ на изчистен и ненатрапчив моден пътеводител, разбира се за онези, които имаха нагласата за това.

Означава ли колапсът на канала, че ситуацията с телевизията като медия се е променила базвъзвратно, с нашествието на интернет? Доста успешна като проект в началото, сега телевизията показва ниски рейтинги и съответно слаба печалба, което е и най-вероятното причина за прекратяване на продуцирането й от собствениците.

Оставаме носталгични към Fashion TV, и с уважение и доза тъга ще си спомняме за пионерството на канала в областта, в която работим и ние, с разнопосочните гледни точки, динамиката и великолепните материали за света на голямата мода отвътре, с главни герои имена като Ив Сен Лоран, Александър Маккуин, Карл Лагерфелд и т.н.

Наистина светът се е променил от 1985 насам, когато за първи път FT се появава със собствена програма, и изчезването на телевизията от ефира може би звучи логично, но на нас определено ще ни липсва.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.