Следва

Директно от PR-a: Модели по бельо вадят от отшелничество Румънеца и Енчев

Sofia Live Club празнува 3 години

Едни от най-любимите български музиканти ще поднесат своите изненади, както към клуба, така и към най-яката публика в страната... 
 

Music преди 11 години

Днес, най-добрият клуб за жива музика става на три, а утре предстои подобаващо празнуване! Едни от най-любимите български музиканти ще поднесат своите изненади, както към клуба, така и към най-яката публика в страната. Поантата ще е една, а именно купон до зори и незабравим концерт, който клубът подарява на своите фенове.

Истина е, че София вече е известна като европейска музикална столица и клубът успя да допринесе много в тази насока. SOFIA LIVE CLUB събира в едно общество не само българските музикални таланти, но и повечето от гост звездите на европейската и световна музикална сцена. На сцената се изявиха звезди като Ал ди Меола, Влатко Стефановски, Били Кобъм, Даниел Поутър, Ричи Коцен, Пол Гилберт, Мецофорте, Раул Мидон, Бонобо и много други. Те са само малка част от изминалите, успешни и незабравими години. Вълшебни мелодии, много запомнящи се концерти, все повече приятели и истински фенове.

За своя емблематичен рожден ден, клубът кани всички, за да празнуваме заедно с едни от най-добрите български музиканти – Белослава, Мария Илиева, РУТ, Любо, Орлин, Остава, Б.Т.Р., JP3, TRI O FIVE, SOUTHWICK, GRAVITY CO., АКАГА. За настроението ще се погрижат и виновниците за едно добро парти – Мартен и Борче.

Музика нон-стоп и як купон ще развихрят страстите до зори на 16 май 2012 година!



ВХОД: свободен

 

More from View Sofia

More Music