Следва

Задача с повишена трудност - познай кой е на корицата?

2 дни Фестивал на МОДАТА и КРАСОТАТА във Варна

Изминалия толкова горещ уикенд морската ни столица се оказа интересна дестинация, любопитна откъм среща на много...

All fashion преди 11 години

Изминалия толкова горещ уикенд морската ни столица се оказа интересна дестинация, любопитна откъм среща на много български и чужди марки на едно място, които представиха летните си колекции на точното място и в точния момент. 

Събитието, за което говорим е Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА, един от най-големият модни форуми в страната, който се случва се за пети пореден път, а организатори са Модна Агенция VIP Fashion Group, агенцията, която организира и ежегодния конкурс Мис Варна. Мястото е градината на Гранд Хотел Варна. 

И тъй като София през трите летни месеца обичайно си почива, колкото може, от кипящия през останалото време живот, посветихме петък и събота - 22 и 23 юни на любимия ни морски град и неговия моден фестивал.
Събитието се оказва добра практика за изява на български марки и вносители, които показаха какво всъщност се прадлага на масовия пазра.

Началото на петото издание на „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – Варна бе поставено с детско ревю на верига магазини „Carnival Kids“, а най-новите колекции показа с дефилета марките „AMNESIA“, „MASON`S“, „ROSALITA MC GEE“, „SEVEN SECONDS“, ENTRANCE /Reserved, Cropp, Mohito, House и Seven Hill/, обувки с марка „SARA PEN“, мъжка мода от „U.S.POLO“ и “PIER LUCCI“, колекция диамантени бижута на „ALTANBAS“, както и дизайнерските колекции на „РOLISHA by Poli Petkova“ и Модна къща „PARVA NOVA“ .

Събота започна с презентацията на STYL – Международен панаир на модата, който ще се проведе през август в Бърно, Чешка Република, както и реюв на най-новите колекции на „TRIUMPH“, „MISSING JOHNNY“, „BANDEROL“, дизайнерските обувки с марки „GLAZA“ и „SARA PEN“, мъжка мода от „DANIEL FASHION“, „MSUIT“, „PIER LUCCI“ и „BENTLI.EU“ бутикови колекции на Модна къща „VETEIDA“ с дизайнер Весела Василева, „POLISHA“ с дизайнер Поли Петкова и Булченска къща "КАЛИНА" с дизайнер Калина Цветкова.

Звездно присъствие и тук не липсваше. За водещ на фестивала бе поканен актьорът от "Седем часа разлика" Симеон Лютаков, лице, което всеки разпознава, а лице на целия форум - Ива Атанасова, носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011.

Сред моделите, специални участия имат носителките на титлата МИС ВАРНА - Ирена Иванова и Яна Димитрова като първата, разбрахме, очаква първото си дете.

Виж какво показаха десетките български марки в галерията горе>>

More All fashion