Следва

Секси буквар. Пълен списък на витамините за СЕКС

Витамини за СЕКС

Да, има и такива. По-точно всички витамини и минерали, ако присъстват в достатъчно количество в организма...

Health преди 11 години

Да, има и такива. По-точно всички витамини и минерали, ако присъстват в достатъчно количество в организма, спомагат за поддържане на сексуалното здраве, сила и мъжественост.

Но сред тях има и "лидери", които допринасят за развитие на потенциала и превръщат средностатистическия мъж в истински секс лидер!

Секси буквар

A, B, C, D и така нататък. Нека да разгледаме влиянието на всеки витамин и на някои от "най-важните" минерали и микроелементи за потентност и еректилна функция в способностите на мъжете. Да започнем с витамин А. При неговата липса сексуалното желание става невъзможно по принцип. Каротеноидите (към тях се отнася витамин А) взимат активно участие в производството на тестостерон - основният мъжки хормон.

Витамин А предпазва от рак на простатата

Консумацията на храни с високо съдържание на витамин А помага за предотвратяване на онкологичните заболявания - особено рак на яйчниците при жените и рак на простатата при мъжете.

Мъжка храна

Печено месо, риба, яйца, стриди, зелен лук, магданоз, черен дроб от треска - всичко това са напълно "мъжки" продукти. Те съдържат много витамин А. Също така диня, кайсии, мляко и млечни продукти, сирене - всички тези продукти са добри за сексуалното здраве. Единствено не трябва да се прекалява с мазни храни и внимателно да се регулира количеството им в менюто, за да не расте корема, който чисто механично ще пречи при изпълнението на "мъжката работа"...

Чети още:
Пълния списък на витамините за СЕКС, защото е важно:)!
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.