Следва

Who is she?

Петъчна доза СЕКС: Полуголи и секси - мъже по бельо!

Горди и самоуверени, повечето от тях емблематични личности, превърнали се в икони, едва ли някоя от нас може дълго да устои...

Други преди 11 години

След като тези дни Натали Портман свали всички дрехи за рекламната кампания на новия аромат на Dior, а Кандис Суонепол не се свени да покаже прелестите си за Brian Atwood, жената в нас проговори и решихме, че е справедливо да обърнем малко внимание и на себе си и да се зарадваме с някой друг кадър на поразголени, прекрасни, секси мъже.

С други думи - събрахме емблематични снимки на горещи мачовци по слипчета, боксерки и гащички, които през годините са заставали пред обектива, за да позират с бельото на Armani, Calvin Klein, Michael Kors, Gucci, Dolce & Gabbana, Polo Ralph Lauren и Paul Smith. Кадри като от сънищата ни - изпълнени с романтика, полуголи и голи тела и стегнати мускули, напълно достатъчни, за да заситят нашата крещяща нужда от петъчна доза СЕКС.

И как не... на тези мъже, горди и самоуверени, повечето от тях емблематични личности, превърнали се в икони, едва ли  някоя от нас може дълго да устои. Ние дори си имаме любимец, а твоят е...?


 

More Други