Следва

Да изпратим лятото с KIKO NAVARRO

Кийра Найтли облича Chanel на премиерата на "АННА КАРЕНИНА"

Кийра Найтли е в разкошна рокля Chanel, увита около слабото й... 

Movies & TV преди 11 години

Кийра Найтли е в разкошна рокля Chanel, увита около слабото й тяло, подобно на захарен памук около клечка, на премиерата на филма „АННА КАРЕНИНА” по едноименния роман на големия руски писател Лев Толстой, преминавайки по червения килим на Лестър Скуеър в Лондон.

 

Придружава я нейният партньор във филма Джъд Лоу, който играе съпруга на Каренина в британската адаптация, облечен във великолепен сив костюм.

Изборът на Кийра да сложи Chanel на премиерата не е случаен. Освен че Найтли е дългогодишно лице на марката, бижутата, които носи във филма, са изцяло от колекциите на френския висш лейбъл.

 

Филмът "Анна Каренина" пресъздава бляскавата и пищна нова визия на една епична любовна история, пречупена през погледа на известния режисьор Джо Райт. Адаптацията е дело на носителя на „Оскар“ Том Стопард („Влюбеният Шекспир“), който представя по неповторим начин великия роман на Толстой.

 

Годината е 1874. Изпълнена с енергия и красота, Анна Каренина (Кийра Найтли) има това, за което мечтаят всички нейни съвременнички. Тя е съпруга на Каренин (Джъд Лоу) – високопоставен представител на правителството, от когото има син и се радва на изключително високо обществено положение в Санкт Петербург.

След като получава писмо от своя брат Облонски (Матю Макфейдън) с молба да му помогне да спаси брака си с Доли (Кели Макдоналд), който е в опасност заради неговите любовни афери, Анна заминава за Москва. По време на това пътешествие тя се запознава с графиня Вронски (Оливия Уилямс), чийто син – изтънченият кавалерийски офицер Вронски (Аарън Тайлър-Джонсън) – я очаква на гарата. Когато Анна и офицер Вронски се срещат, между тях пламва любов, която не може и няма да бъде потушена.

Премиерата на АННА КАРЕНИНА в кината у нас ще бъде през 2013 година, а дотогава се наслаждаваме на великолепната сценография, красивите лица и драматичната развръзка от следващите няколко кадъра: 







 
 

More Movies & TV