Следва

Ден VI: Спечели възстановяващ лосион за тяло - Bioten

Вана с горчица - 10 килограма по-малко до месец

Възможно е, защото горчицата, тази чудовищно пикантна подправка, принадлежи към ... 

Health преди 11 години

Възможно е, защото горчицата, тази чудовищно пикантна подправка, принадлежи към гама от продукти, дразнещи нервните окончания на кожата, което пък подобрява кръвоснабдяването.

Използването на горчица при взимането на вана води до увеличаване на телесната температура, благодарение на което се ускорява метаболизмът, а излишните мазнини се разлагат дори в състояние на покой, поради увеличеното потребление на калории .

Оказва се, че ваната с горчица постига ефекта, който се получава при физическо натоварване.

Има два начина, по които се приготвя вана с горчица за отслабване.

За първия е необходима чаша готова горчица, по възможност домашно приготвена, тъй като в нея няма излишни вещества. Това количество се разрежда в 200 грама вода и се добавя към ваната.

Втората рецепта е по-мощна. В този случай за една вана за отслабване се изисква 200 грама горчица на прах. Консистенцията на водата става маслена, прилича по плътност на айран. Такава вана за отслабване осигурява по-забележим ефект, но не всеки я понася.

Как да правим вана с горчица

Във водата с разтворена горчица не е препоръчително да се седи повече от 10 минути. Ваната не се пълни догоре, водата трябва да достига само до гърдите. Особено чувствителните части на тялото се намазват с вазелин или крем с цел да се избегне дразнене.

Главата трябва да се държи високо над водата, за да се избегне попадането на пари в очите и дихателните пътища. Един час преди и един час след взимането на такава вана, не се приема никаква храна.

Останките от горчица се измиват от кожата с душ, без сапун. След това е необходимо да се полежи спокойно в продължение на поне половин час. През това време става активно потоотделяне, поради което се включва механизма на отслабване. 

Резултати: 

Ако се прави тази процедура през ден в продължение на месец, може да се загубят до 10 кг. Естествено, реакциите на всеки организъм са строго индивидуални, така че цифрата ще варира в зависимост от тях, както и от системата на хранене.

Ако не се спазват дори прости ограничения, особени резултати не може да се очакват. За да се ускори обмяната на веществата е желателно да се редуват ваните с горчица с обичайни, приготвени с морска сол. Прави се курс в продължение на 30 процедури.

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.