Следва

Пица с пресни домати, тиквички и пеперони

24 октомври, сряда - Ванеса Паради в Шанел на изложба на Шанел

На Ванеса Паради този стил й отива много. Дамата има договор с родната й модна къща, която основно я облича и...

All About Life преди 11 години

На Ванеса Паради този стил й отива много. Дамата има договор с родната й модна къща, която основно я облича и това води до чудесен, имиджов, елегантен, много приятен резултат.



Във вечерния аутфит на френската актриса и певица открояваме чудесното червено на устните, великолепно контрастиращия лилав клъч и небрежната коса - неин отдавнашен белег, който й приляга чудесно.

Иначе събитието за точно този имидж е повече от подходящо - откриването на изложбата Little black jacket в Москва преди дни.

Виж всички в Календар на стила


More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.