Следва

Днес всички говорят за... наследника на Уилям и Кейт

Armin Van Buuren покорява за четвърти път българската публика

Armin Van Buuren прие поканата на Yalta Club и включи България в турнето си по повод 11 рожден ден на радио шоуто си A State Of Trance...

Music преди 11 години

Петкратният носител на титлата DJ №1 в света Armin Van Buuren прие поканата на Yalta Club и за първи път включи страната ни в турнето по отбелязването на рождения ден на неговото радио шоу A State of Trance. Самият той признава, че огромната му популярност се дължи именно на неговото радио шоу A State Of Trance (ASOT), чиито слушатели са над 20 милиона. Шоуто се излъчва в над 26 държави по 40 радиостанции, като от средата на лятото у нас то се излъчва по Radio Nova.

Така на 8-ми март в зала „Арена Армеец” родните фенове ще могат да споделят празника с холандската мега звезда. След невероятните спектакли, които три поредни години Armin поднасяше на българската публика с участията си в най-големия фестивал за електронна музика у нас Solar, който Yalta Club организира, той реши да удостои родната публика с честта една от 11-те спирки в световното му турне по повод 11 рожден ден на ASOT да е именно у нас. За Европа турнето ASOT 600 включва единствено родния град на Armin Den Bosch и София, което е още едно признание за пристрастията му към нашата страна. Затова се очаква за впечатляващото с мащабите и важността си събитие в България да пристигнат фенове на Armin от съседните ни държави.

A State of Trance е едно от най-обичаните седмични радио предавания по света, затова не е изненада, че ежегодно печели редица награди, сред които и „Най-добро радио шоу” за 2006, 2007, 2008, 2009 и 2011 г. на Winter Music Conference. Причините за това са много, но в основата им е безпогрешният музикален нюх на Armin Van Buuren. В рамките на двучасова програма Armin представя както най-добрите класики в транс музиката, така и нови артисти, които заслужават внимание, без да се ограничава до един стил. „Това, което прави транс музиката толкова популярна, е, че тя не се затваря в себе си, а може да инкорпорира електро, минимал или каквото си пожелаеш” – споделя самия DJ №1 в света.

За мега спектакъла си в България на 8-ми март Armin Van Buuren ще доведе за първи път у нас своя сънародник, транс диджея Dash Berlin, който тази година се изкачи до 7-мото място в престижната класация на DJ Mag - TOP 100 DJs. Но приятните изненади не спират до тук, тъй като тепърва предстои обявяването на още специални гости в мега спектакъла.

Билети за ASOT 600 ще бъдат пуснати в продажба в средата на месец декември.

 

More Music