Следва

31-вия Софийския международен панаир на книгата

Днес всички говорят за... наследника на Уилям и Кейт

"Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Кеймбрудж са много щастливи да съобщят, че херцогинята на Кеймбридж очаква бебе", съобщи дворецът Сейнт Джеймс в комюнике...

People of art преди 11 години

Принц Уилям и Кейт Мидълтън очаква своята първородна рожба.

Оказва се, че Катрин очаква бебе и е в болница заради остро сутрешно гадене, предаде дворецът Сейнт Джеймс.

"Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Кеймбрудж са много щастливи да съобщят, че херцогинята на Кеймбридж очаква бебе", съобщи дворецът Сейнт Джеймс в комюнике.

Кралското семейство е щастливо от новината за бебето, което ще бъде трето в реда за наследяване на британския престол, заеман в момента от кралица Елизабет II.

"Кралицата, херцогът на Единбург, принцът на Уелс, херцогинята на Корнуол, принц Хари и членовете на двете семейства са щастливи от новината", се казва още в съобщението. Уилям, който е син на престолонаследника принц Чарлз и покойната принцеса Даяна, се ожени за Кейт Мидълтън през април 2011 г. и от тогава започнаха упорити спекулации кога двойката ще има бебе.

"Херцогинята беше приета този следобед в болница Крал Едуард VII в централен Лондон с остро сутрешно гадене. Тъй като бременността е в много ранен етап, се очаква Нейно кралско височество да остане в болница няколко дни и след това ще се нуждае от период на почивка", се казва още в комюникето на двореца.

Британският премиер Дейвид Камерън също изрази задоволството си от новината чрез съобщение в Туитър. "Щастлив съм от новината, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж очакват бебе", написа премиерът.



След ослепителната сватбена церемония между британския принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън преди година и половина, а и след големите празненства по случай 60-ата годишнина от възкачването на трона на Елизабет Втора, в британското кралско семейство вече има нов повод за радост.

Припомняме, че само преди дни близката приятелка на Кейт - Джесика Хей, разкри новината пред сп. "Ню айдиа", но това не бе потвърдено от кралското семейство.

Приятелката споделила, че херцозите на Кеймбридж вече нямали търпения да увеличат семейството си.

"Те са говорили много на тази тема и не искат да чакат повече", казала Джесика. Нещо повече - събитието изглежда ще е скоро, защото Кейт вече била бременна. Тя тайно мечтаела за момче, а след това да има момиче, макар че със сигурност двамата с Уилям ще бъдат щастливи и с две момчета или две момичета.

"Те искат само две деца", твърди приятелката. Хей сподели също, че още през декември Бъкингамският дворец щял да съобщи, че в младото семейство чака дете. Е, хубавата новина никак не се забави, допълват още от БГНЕС.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра