Следва

Отново синьо вдъхновение

Сердика Център със специален Sales Meter за шопинг маниаци

Колко добре се справяте с пазаруването по време на разпродажби...

Shopping преди 11 години

Колко добре се справяте с пазаруването по време на разпродажби и каква титла ще заслужите според уменията си, ще разберете ако се включите в специалната игра на Сердика Център "Sales Meter".

От 16 януари до 3 февруари всеки клиент, пазарувал на стойност минимум 50 лв. може да участва в играта за шанса да спечели ваучер на стойност от 50 до 250 лв. за още желани покупки в магазините на Сердика Център. Единственото условие е да представи касовата/ите бележка/и за покупки, направени в рамките на един ден, в Асистентския кът до Пирамидата на ниво -1 и да попълни своя талон за участие. Участниците могат да играят в 5 различни категории в зависимост от стойността на покупките си. Всяка седмица петима късметлии ще бъдат изтеглени на лотариен принцип и ще получат ваучери на стойност 50, 100, 150, 200 и 250 лв.

В периода на разпродажбите, феновете на Сердика Център във фейсбук ще могат да се възползват от тяхното SALE приложение. Информацията за всички текущи промоции и разпродажби в магазините, са събрани на едно място. Така, потребителите могат да получат лесен, удобен и бърз достъп до предложенията на магазините само с един клик върху желания бранд, а защо не и да планират дестинациите от своя шопинг тур в Сердика Център.


 

More Shopping