Следва

SOFIA ICE FEST 2013

Започна продажбата на билети за CRAZY HORSE - символът на нощните забавления в Париж

Програмата е наситена от женска красота, стилни костюми, оригинална музика и потресаващи високотехнологични...

Music преди 11 години

CRAZY HORSE PARIS, превърнали се в съществен елемент от културата и символ на нощния живот на мегаполиса гастролират в България, само в София, само два дни с последната си програма Forever Crazy, част от световно им турне.

Програмата е наситена от женска красота, стилни костюми, оригинална музика и потресаващи високотехнологични светлинни ефекти. Стройните силуети, къпещи се в наситени от цвят лъчи светлина са определени от световните медии като “...визуално наслаждение!”, “невероятна мечта” , “ода за женствеността”.

Forever Crazy (Световно турне) стартира световната си обиколка във Виена/Австрия. Следват - Женева, Кан, Монреал, Кюбек, Мадрид, Киев, Москва, Санкт Петербург, Тайпей, Бейрут и др. Екипът се състои от 19 човека, а техническото и сценично оборудване, уникалният реквизит надвишава 7 тона.



Forever Crazy е създадено в памет на основателя на легендарното кабаре Алан Бернардин. Шоуто предлага селекция от най – добрите номера в репертоара им-класиката в жанра “Боже, спаси нашия Барешкин” създаден от лейтенант от британската армия с който откриват всяка прграма от 1989 г., танцът на талантливия френски хореограф Филип Декуфле от 2009 г. “Криза? Каква Криза!” инспириран от световната икономическа криза и др.



LA CRAZY HORSE e основан на 19 май 1951 г. от авангардния артист и страстен почитател на женската красота Алан Бернандин, движен от идеята да направи клуб, акцентиращ синтеза на изкуството и женската магия.
Креативност, женственост, очарование...Le Crazy Horse е най – авангардното сред всичките френски кабарета - храм на извисяването на женската красота и най – известното нощно заведение в Париж, увековечен от блясъка на звездите си в ослепителни гала вечери.



Бляскаво, Авангардно, Съблазнително, Автентично кабаре!
/ зала 3 НДК,София, 17 и 18 Май /

17 и 18 Май, Зала3 НДК – 20 и 22,30 часа
Билети в мрежата на EVENTM и от 30 януари и на касите на НДК
Билетите са от категории – VIP и стандартни

 

More from View Sofia

More Music