Следва

6 февруари, сряда - Либърти Рос

3+3 въпроса към едно градско момиче: Доби

Не, това не е духчето от Хари Потър, а една млада и свежа госпожица, която ни впетатли със своята непринудена и младежка визия...

All About Life преди 11 години

Днес ти представя Доби! Не, това не е духчето от Хари Потър, а една млада и свежа госпожица, която ни впечатли със своята непринудена и младежка визия.

Тя е поредната ни градска героиня, на която зададохме няколко бързи въпроса:

V.S.Какъв е маршрутът на шопинг картата ти?
Д: Има определени магазини, които предпочитам в зависимост от това което търся. Обикновено залагам на моловете, но ако става въпрос за обувки, винаги първо се ориентирам към Графа. Естествено, има и изключения.

V.S.От къде купи чантата и обувките, с които си днес?

Д: Чантата купих от мол Сердика и по точно от Bershka, а обувките  - от Графа.

V.S.По какво избираш дрехите си?
Д: Дрехите си избирам по няколко критерия. Първият е това дали добре стои на моята фигура, вторият - дали е по моя вкус и ми харесва, и третият е в зависимост от повода и внушението, което искам да постигна.



V.S.Кой е най-щастливият човек, когото познаваш?
Д: Не познавам човек, който непрекъснато да е щастлив, но мисля, че всеки е щастлив в моментите, когато е удовлетворен от себе си.

V.S.Какво те изненадва наоколо?
Д: Изненадват ме хората с тяхната неосъзнатост и негативно отношение, и на фона на това ме изненадват хората, които пък проявяват доброта.

V.S.Кой е любимият ти цвят, а място?

Д: Любимият ми цвят не е един, а няколко, черно задължително, и всякакви нюанси на зеления и синия цвят. Колкото до любимото ми място - това е мола.

Виж детайлите в облеклото на днешната ни градска героиня на страниците на Sofia Street Style!

Още от рубриката тук >>>




 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.